transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2012

CBRE lanseaza Raportul despre piata industriala si logistica din EMEA

CBRE lanseaza Raportul despre piata industriala si logistica din EMEA Într-un climat economic nesigur, proprietătile industriale si logistice sunt o investitie foarte bună, clasându-se pe primul loc în topul activelor din punct de vedere al veniturilor generate, potrivit Raportului CBRE despre piata industrială si logistică din EMEA. În ceea ce priveste amortizarea totală a investitiei, activele industriale si logistice se clasează pe locul secund, după retail, dar înaintea birourilor, si numerarului, relevă în continuare Raportul. Analiza are în vedere investitorii institutionali (nu de retail), incluzând fonduri de pensii, endowment, fonduri suverane, bănci private, companii de asigurări.    

În ultimii 10 ani, proprietătile industriale si logistice din zona Euro au generat în medie un câstig de 7,8% pe an, în comparatie cu 5,5% pentru piata de birouri si 6,2% pentru sectorul retail. În perioada 2009 - 2011, investitiile directe în acest sector în Europa au totalizat 24,2 miliarde de euro, 40% dintre acestea fiind achizitionate de fonduri institutionale si vehicule colective de investitii.

„Investitorii ar trebui să se orienteze din ce în ce mai mult spre activele industriale si logistice în această perioadă”, a declarat James Heyworth Dunne, Head of Capital Markets and Valuation Department CBRE România. „Cel mai mare avantaj al proprietătilor industriale si logistice îl constituie rata bună de return, putând fi considerate mai mult ca o investitie de tip obligatiuni. Analiza subliniază rolul cheie al proprietătii în portofoliile anumitor companii si demonstrează importanta tot mai crescută, într-un mediu cu o rată scăzută a dobânzii, a componentelor de tip obligatiuni în ceea ce priveste beneficiile proprietătilor din piata industrial-logistică ”, a adăugat James Heyworth Dunne.

În mediul economic actual, investitorii institutionali tind să-si aloce activele si deciziile de portofoliu spre active „defensive”, si anume, acelea a căror performantă viitoare este sustinută în principal de venituri contractate sau garantate si nu de o crestere potentială.


Sectorul industrial si logistic este atractiv pentru diferite tipuri de investitori, după cum indică profilul achizitiilor din ultimii ani. Investitorii orientati spre venituri, care acordă prioritate plătilor regulate în numerar si nu câstigurilor potentiale de capital, ar trebui să ia în considerare proprietătile industriale. Astfel de investitori (precum fondurile de pensii) ar putea avea nevoie de venituri pentru a-si acoperi cheltuielile, pe când altii pot avea o preferintă pentru venituri ce acoperă total amortizarea investitiei, bazându-se pe faptul că este mai putin riscant decât amortizarea prin câstiguri de capital potentiale.

În Raportul CBRE, pe lângă venit, au mai fost luate în considerare amortizarea ratei inflatiei (inflation - related returns), adaptarea datoriei (liability matching) si amortizarea totală a investitiei (efficient total returns) în rândul investitorilor institutionali.

Investitorii care vizează amortizarea ratei inflatiei ar trebui să ia în considerare cresterea în portofoliile lor a proprietătilor imobiliare si să nu mai pună accent pe obligatiunile nominale. Este dificilă o generalizare în ceea ce priveste procentajul proprietătilor imobiliare pentru acest tip de investitori, însă cele industriale si logistice sunt considerate un element esential. Ponderea în sectoarele retail si de birouri poate fi apoi stabilită prin analiza sensibilitătii lor la inflatie în functie de piata pe care activează.

În ceea ce priveste adaptarea datoriei, investitorii care aleg proprietătile imobiliare ca o completare a obligatiunilor din portofoliu ar trebui, de asemenea, să pună accentul pe proprietătile industriale si logistice, la fel ca cei orientati spre venituri.

Cei care îsi doresc amortizarea totală a investitiei urmăresc să obtină profit maxim pentru un anumit nivel de risc sau să micsoreze riscul pentru un anumit nivel de rentabilitate. Achizitiile industriale si logistice ocupă locul doi printre tipurile de proprietăti în functie de amortizarea totală a investitiei, primul loc fiind ocupat de sectorul retail. Pozitia a treia în acest top este ocupată în egală măsură de spatiile de birouri si numerar, urmate de obligatiuni si dividende.

În recentul Studiu al CBRE despre intentiile investitorilor din domeniul imobiliar, segmentul industrial si logistic a fost preferat de peste 20% dintre acestia pentru 2012, în crestere fată de anul trecut când s-a înregistrat în preferintele a mai putin de 14% dintre investitori. În ciuda acestui fapt, proprietătile industriale si logistice totalizează mai putin de 10% din piata de investitii europeană, dar chiar si în acest caz, această cifră reprezintă o crestere.

Măsurată în termeni de venit, piata imobiliară ca un întreg se prezintă mult mai bine decât actiunile si obligatiunile, unde randamentele se plasează între 3 si 5%, în comparatie cu 4 si 5%. Analiza compară randamentul pietei industriale si logistice cu cel al sectoarelor retail si de birouri, folosind calificative de Cel mai bun, Intermediar si Cel mai prost. Pentru fiecare piată, sectorul industrial si logistic a fost desemnat “Cel mai bun”.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (raportat la încasările din 2010). Compania are aproximativ 31.000 de angajati (excluzând afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliatii). CBRE oferă consultantă strategică si executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietătilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietătilor si altor facilităti, consultantă în materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultantă.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Abomhamad
Pěkne1 hračka. Jedna z nejlepšedch, co jsem si kdy poředdil. Proč?1. Objedne1vka papedrovfdch knih z Amazonu je doorrdbužne1, podstoupil jsem experimente1lně na jaře na libris.cz a bylo to na mrtvici. Prfd kvůli změne1m cla, o nichž jsem ovšem i je1 řepe1k věděl de1vno předtedm. Po dvou měsedcedch a tisedcedch urgencedch až u ombudsmana Česke9 pošty knihy dorazily. Elektronicky to trve1 pe1r vteřin. Ovšem některe9 knihy člověk potřebuje na papedře, to je mimo pochybnost.2. Nevfdhoda, že knihy jsou jen v anglině se de1 snadno proměnit ve vfdhodu. Prostě čtete v origine1le a zdokonalujete cized jazyk 3. V češtině je pe1r desedtek snadno dostupnfdch titulů, Sherlock Holmes a Karle Čapek ve9voded te9to nabeddce a oba me1m re1d. Takže jsem si s chuted přečetl v česke9m origine1le.4. Zaředzened je docela funkčned, vše choded, jak me1. Na SW si člověk mused zvyknout, na některe9 sparte1nske9 postupy taky, co mě vaded, je ergonomie tlačedtek. občas se přehme1tnu. Velkoruced mused trpět ještě vedc.5. Čtened při okolnedm osvětlened je ote1zkou zvyku. Pak to ocenedte.6. Drobne9 proble9my a nezvyklosti jsou bohatě kompenzove1ny čtene1řskfdmi benefity a jednoduchosted prakticky všeho.Ze1věr: Odhle9dněme od vfdvoje a kontextu podobnfdch zaředzened. Za těch pe1r kaček klidně můžeme. Cena je OK, ovle1de1ned zvle1dnete do tfddne. Při ne1ročne9m hodnocened čtyři hvězdičky z pěti a to de1ve1 dobrfd důvod ke koupi, předmo za Amazonu, of course. Doporučuji!
Tahasildar
Pěkne1 hračka. Jedna z nejlepšedch, co jsem si kdy poředdil. Proč?1. Objedne1vka papedrovfdch knih z Amazonu je ddorobružne1, podstoupil jsem experimente1lně na jaře na libris.cz a bylo to na mrtvici. Prfd kvůli změne1m cla, o nichž jsem ovšem i je1 řepe1k věděl de1vno předtedm. Po dvou měsedcedch a tisedcedch urgencedch až u ombudsmana Česke9 pošty knihy dorazily. Elektronicky to trve1 pe1r vteřin. Ovšem některe9 knihy člověk potřebuje na papedře, to je mimo pochybnost.2. Nevfdhoda, že knihy jsou jen v anglině se de1 snadno proměnit ve vfdhodu. Prostě čtete v origine1le a zdokonalujete cized jazyk 3. V češtině je pe1r desedtek snadno dostupnfdch titulů, Sherlock Holmes a Karle Čapek ve9voded te9to nabeddce a oba me1m re1d. Takže jsem si s chuted přečetl v česke9m origine1le.4. Zaředzened je docela funkčned, vše choded, jak me1. Na SW si člověk mused zvyknout, na některe9 sparte1nske9 postupy taky, co mě vaded, je ergonomie tlačedtek. občas se přehme1tnu. Velkoruced mused trpět ještě vedc.5. Čtened při okolnedm osvětlened je ote1zkou zvyku. Pak to ocenedte.6. Drobne9 proble9my a nezvyklosti jsou bohatě kompenzove1ny čtene1řskfdmi benefity a jednoduchosted prakticky všeho.Ze1věr: Odhle9dněme od vfdvoje a kontextu podobnfdch zaředzened. Za těch pe1r kaček klidně můžeme. Cena je OK, ovle1de1ned zvle1dnete do tfddne. Při ne1ročne9m hodnocened čtyři hvězdičky z pěti a to de1ve1 dobrfd důvod ke koupi, předmo za Amazonu, of course. Doporučuji!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar