transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2013

CBRE Romania, desemnata sa administreze Sun Plaza

CBRE Romania, desemnata sa administreze Sun Plaza

CBRE România a fost desemnată să administreze Sun Plaza, unul dintre cele mai mari centre comerciale din România. CBRE, care este lider in managementul centrelor comerciale în Europa Centrală şi de Est şi care are o divizie specializată în România, a semnat un mandat cu compania austriacă de investiţii imobiliare S IMMO, proprietarul mallului de peste 80.000 metri pătraţi.

Mandatul Sun Plaza marchează inaugurarea Departamentului de Property Management al CBRE România. Datorită experienţei sale vaste în managementul centrelor comerciale, Claudiu Szetyanszki a fost desemnat să coordoneze managementul Sun Plaza. El va fi supervizat de Luiza Moraru, Directorul Departamentului de Retail al CBRE România, care este unul dintre cei mai experimentaţi specialişti din piaţa imobiliară locală.

„CBRE a decis să înfiinţeze o divizie specializată în România deoarece, pe de o parte, există pe piaţa imobiliară locală o necesitate pentru management eficient şi, pe de cealaltă parte, CBRE România are specialişti cu experienţă atât în această piaţă, cât şi în management, pentru a exploata întregul potenţial al proiectelor locale de real estate şi pentru a le conduce către succes. Acesta este cel mai important mandat de property management al unui centru comercial din România acordat unei terţe părţi”, a declarat Răzvan Iorgu, Directorul General al CBRE România.

„Concentrarea CBRE pe property management este o dovadă a convingerii grupului că nu este suficient să construieşti sau să închiriezi spaţii, ci este foarte important şi să implementezi un management eficient pentru a fi profitabil. Această abordare sănătoasă şi preocuparea noastră constantă pentru performanţele clienţilor noştri ne clasează primii în regiune”, a adăugat Andreas Ridder, Preşedinte CBRE pentru Europa Centrală şi de Est.Abordarea locală a CBRE România este consolidată de know-how-ul şi de expertiza internaţională a grupului, întrucât CBRE Property Management este lider în Europa Centrală şi de Est, administrând aproximativ 1,7 milioane de metri pătraţi în peste 200 de proprietăţi din şase ţări. Managementul centrelor comerciale şi al parcurilor de retail însumează peste 50% din numărul total de metri pătraţi aflaţi în portofoliul de property management al companiei, ceea ce reprezintă o expertiză vastă şi de lungă durată. Grupul are 55 de centre comerciale în administrare în Europa Centrală şi de Est, având clienţi atât din zona de corporate (fonduri de investiţii), cât şi companii private. CBRE Property Management, care totalizează 370 de angajaţi în regiune, coordonează 2.500 de retaileri, având convingerea că numai o echipă excelentă poate oferi servicii profesionale de înaltă calitate în toate aspectele şi domeniile property management.

„Am ales CBRE datorită bunei relaţii pe care o avem de mulţi ani, în diferite pieţe. Suntem convinşi că această cooperare şi know-how-ul CBRE vor consolida poziţia Sun Plaza în peisajul centrelor comerciale din România şi aşteptăm cu nerăbdare să exploatăm potenţialul pe care piaţa locală ni-l poate oferi”, a declarat Friedrich Wachernig, membru în Consiliul de Administraţie al S IMMO AG.

Sun Plaza este al doilea cel mai mare proiect de dezvoltare al S IMMO. Deschis în anul 2010 şi situat în partea de sud a Bucureştiului, mallul are peste 130 magazine, operate atât de chiriaşi locali, cât şi internaţionali.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cesar
cu bancul asta ilnteeg ca exista 2 vesti, una buna si una proasta.Vestea buna este ca romanii au inceput sa faca din nou bancuri pe seama Conducatorului. Asta e bine, inseamna ca il percep suficient de rupt de ei si de amenintator incat sa se refugieze in bancuri.Vestea proasta e bancul e slabutz rau de tot. Cele 2 clasice cu Basescu, Boc & Tariceanu (cu naufragiul si cu sloganul anti-Basescu) sunt mult mai savuroase.
smashing top seo
iPf3WQ I think this is a real great blog post. Much obliged.
check out these guys!
cy9jcU Thanks for the blog post.Really thank you! Cool.
only for 5 dollars
oF5UJx I value the article.Thanks Again.
only for 5 dollars
jkLHoj Im obliged for the article.Really looking forward to read more. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar