transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2013

Centrele comerciale din portofoliul ARGO anunta branduri noi si extinderi de magazine

Centrele comerciale din portofoliul ARGO anunta branduri noi si extinderi de magazine

"În perioada iulie- august 2013, la Era Shopping Park Iaşi se inaugurează 5 locaţii ale unor branduri noi plus un magazin Rovere cu o suprafaţă mai mare, iar la Shopping City Sibiu am avut deja în această vară 3 lansări de noi magazine, alături de relocarea Zoomania într-un spaţiu extins; în centrele noastre comerciale din Suceava şi Oradea situaţia evoluează pe aceeaşi linie, într-un trend de extinderi pe segmentul de retail din provincie", a arătat Graham Kilbane, COO Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO).

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din România.

Astfel, la ERA Shopping Park din Iaşi s-au deschis curăţătoria ecologică Tiffany, Regas Studio (showroom de proiectare şi design interior), precum şi magazinul de canapele Divanissimi, cu o suprafaţă de 300 mp. De asemenea, Rovere s-a extins în centrul comercial deţinut de ARGO în Iaşi, într-o nouă locaţie, cu o suprafață de 800 mp, de două ori mai mare decât cea în care a funcționat până de curând.

"Prin Rovere, Divanissimi şi Regas Studio, suprafaţa retailerilor din sfera amenajărilor interioare creşte cu peste 1.000 mp în centrul comercial respectiv, iar iniţiativa companiilor de pe acest segment de a se extinde denotă încrederea lor că sectorul imobiliar-contrucții-amenajări se va apropia de un nou start. Aceste nume noi se alătură magazinului Mobexpert, care ocupă o suprafaţă de 8.000 mp, deschis în centrul comercial încă din 2009", a precizat Graham Kilbane.
 
Zona de fashion din Era Shopping Park Iaşi se măreşte, la rândul său, cu două noi unităţi care cumulează cca 1.500 mp.

San Francisco Outlet este unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet multibrand din țară, cu peste 10.000 de articole pentru femei, bărbaţi şi copii, cu prețuri începând de la 4,9 lei; outletul comercializează produse ale brand-urilor Eponge, House of Art, Fox, Fornarina şi Playboy.
 
Schneider Fashion Outlet este cel de-al doilea retailer de profil care se lansează în centrul comercial ARGO din Iaşi; de altfel, reţeaua Schneider Fashion Outlet, prezentă în mai multe oraşe din ţară, se extinde în această vară în trei dintre centrele comerciale deţinute de ARGO, respectiv în Iaşi, Suceava şi Sibiu.

"Schneider este un outlet cu îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi de la cei mai renumiţi producători mondiali, "reţeta de succes" a magazinelor fiind promoţiile permanente de până la 70%", a precizat Graham Kilbane.

Alături de lărgirea zonei de fashion, Shopping City Sibiu va beneficia şi de noi branduri de accesorii, cosmetică şi bijuterii. Reţeaua internaţională de parfumerii Marionnaud a deschis în Shopping City Sibiu primul său magazin din oraş; bijuteria Jasmin, care deţine în ţară peste 30 de magazine, a inaugurat, de asemenea, în Shopping City Sibiu prima sa locaţie din oraş. Cindy Accessories se alătură lansărilor sibiene din această vară de pe segmentul "beauty".
O mişcare importantă la Shopping City Sibiu a privit extinderea magazinului Zoomania într-o locaţie nouă, cu o suprafaţă de 800 mp, acesta devenind cel mai mare magazin de specialitate din oraş şi singurul deţinut în localitate de acest brand.

"Deschiderile de noi magazine şi extinderile vor continua în lunile următoare în centrele comerciale deţinute de ARGO în România, acestea urmând a fi anunţate pe măsură ce devin operaţionale. Creșterea numărului de opțiuni pe care consumatorii le pot avea într-un centru comercial îi avantajează nu doar pe aceștia, ci favorizeaza traficul general de vizitatori din locație, aducând în final beneficii tuturor retailerilor", a precizat Graham Kilbane.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Trayvon
boys sleeping over (a new Xbox game seems to have been reelsaed and is the draw card I believe). a0I've a0mentioned before how much we enjoy our kids' friends. a0I am so grateful that they have such wonderful people
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar