transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2012

Century 21 Romania deschide agentia - pilot Titan Park

Century 21 Romania deschide agentia - pilot Titan Park Century 21 România deschide agentia – pilot Century 21 Titan Park, coordonată direct de către francizorul Master, compania care detine dreptul de a acorda licente pentru agentii imobiliare Century 21 pe teritoriul României. Proiectul, implementat începând cu luna mai, face parte din noua strategie de dezvoltare a companiei.

Astfel, Century 21 România îsi propune să vină în întâmpinarea clientilor din Bucuresti care doresc să realizeze tranzactii imobiliare prin cele mai bune servicii de consultantă de pe piată. Noul sistem va aduce francizorul Master mai aproape de clienti, printr-o implicare activă în relatia dintre agentia imobiliară si consumatorii de servicii imobiliare pe segmentul rezidential, fie ei vânzători sau cumpărători.

„Luând în considerare exigentele ridicate pe care le presupune implementarea adecvată a Sistemului Century 21 si actualul context al pietei imobiliare bucurestene în care spiritul competitiv nu este sustinut, iar sectorul este încă nereglementat, am lansat un proces de optimizare a strategiei de dezvoltare pe piata din România”, declară Cătălin Scripcaru, Presedinte Century 21 România.
„Noul sistem demarat cu agentia – pilot Titan Park asigură cel mai înalt nivel al calitătii serviciilor oferite prin accentul pus pe Codul de Etică si Standardele de Conduită, factori cheie în îmbunătătirea relatiei cu clientii nostri”, adaugă Cătălin Scripcaru.

Prima etapă va fi construirea unei echipe de profesionisti în domeniul imobiliar, procesul de recrutare fiind concentrat pe persoane proactive care locuiesc în sectoarele 2 si 3. A doua etapă va fi pregătirea si testarea abilitătilor si cunostintelor echipei de consilieri ce vor oferi cele mai bune servicii posibile pe piata locuintelor din aceste două sectoare.

Lansarea serviciilor companiei este preconizată a avea loc în septembrie, anul curent.


Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul Century 21.

Reteaua este alcătuită din aproximativ 7.600 de agentii imobiliare, pentru care lucrează circa 112.000 de specialisti, în 71 de tări si teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Reteaua Century 21 din România cuprinde la ora actuală 3 agentii detinute si operate în mod independent, în Bucuresti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internationale, precum si o divizie de cercetare si evaluări imobiliare..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Fatemeh
stai ca nu inteleg Sunt cu șapte mlnioaie de asigurați medicali mai mulți dece2t populația. Parca nu-mi vine sa cred ca sunt atati asigurati ce platesc servicii medicale Daca e cu paza, nici unul nu sta de paza.O sa fure pana pocnesc, cand nu vor mai avea o sa inceapa sa fure pe cei corecti.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar