transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2013

Chiriasii isi pot reduce cheltuielile prin adaptarea densitatii spatiilor de lucru la bunele practici specifice pietelor locale

Chiriasii isi pot reduce cheltuielile prin adaptarea densitatii spatiilor de lucru la bunele practici specifice pietelor locale

Companiile care detin un portofoliu tipic de spatii de birouri inchiriate in majoritatea capitalelor europene pot economisi pana la 30% prin adaptarea utilizarii spatiului la bunele practici ale pietelor locale, potrivit datelor DTZ.

O companie tipica de prestari servicii care ocupa spatii de birouri in 10 capitale europene importante pentru 1,000 de angajati poate economisi pana la 1,5 mil Euro/an - care, avand in vedere raportul cost-venituri, echivaleaza cu o creștere a EBITDA de aproximativ trei procente.

Progresul tehnologiei si lucrul colaborativ au fost factorii care au determinat schimbarea modului de utilizare a spatiilor de birouri in Europa, chiar si in tari traditional rezistente la schimbare. Ca urmare a acestei schimbari companiile multinationale se pot afla in situatia unei lipse de sincronizare cu bunele practici de pe pietele locale.

James Maddock, Head of Global Support Services at DTZ, declara: “Practicile europene privind spatiul de lucru au evoluat rapid in ultima perioada, companiile avand nevoie de mai putini angajati care sa fie prezenti permanent in birou. Acest lucru are un efect de domino asupra densitatii spatiilor de lucru, insa chiriasii continua sa ocupe un spatiu mai mare decat cel de care au efectiv nevoie”.

O re-examinare a spatiului total alocat fiecarui angajat poate fi, asadar, un exercitiu foarte util pentru chiriasi.  

Madalina Cojocaru Head of Office Department DTZ Echinox, explica: ”Companiile, cautand sa faca economii din portofoliul lor imobiliar, urmaresc de obicei chiriile, si astfel pot ajunge sa ocupe spatii in zone mai putin dezirabile. Totusi, cele mai mari economii nu se genereaza neaparat prin schimbarea locatiei – ci dimpotriva.

Re-evaluarea densitatii spatiilor de lucru permite managerilor imobiliari sa gaseasca cea mai buna solutie pentru provocarea traditionala ”cost” sau “talent”. Asta inseamna ca pot face economii ramanand sau mutandu-se intr-o locatie prime pentru a pastra sau atrage cei mai buni oameni.”

Aceste cifre au rezultat dupa ce DTZ a lansat Global Occupier Metrics, un instrument dezvoltat pentru a facilita efectuarea de catre chiriasi a calculelor privind costurile de ocupare in peste 130 de piete globale de birouri si logistica. Acest instrument online unic dezvoltat de DTZ, care ofera simulari de costuri de ocupare si peste 100 de indicatori cheie de performanta si criterii de referinta, poate fi accesat urmand link-ul:  http://occupiermetrics.dtz.com.

Aceasta resursa interactiva online inlatura necesitatea chiriasilor de a cauta date din mai multe surse pe care apoi sa le adapteze standardelor specifice, astfel incat sa obtina informatii relevante aplicabile propriilor cerinte. Instrumentul ia de asemenea in considerare standardele  pietelor locale: de exemplu, in unele piete chiriasii platesc chiria doar pe spatiul util, iar in altele chiria include si suprafetele comune, lift, coloane structurale si pereti exteriori.       

Tamás Polster, Head of Consulting CEMEA at DTZ, explica: “Chiriasii au nevoie de informatii despre piata dinamice si usor accesibile pentru a-si maximiza eficienta si eficacitatea costurilor portofoliilor pe care le detin. Cu toate acestea, actualele surse publice de informatii despre piata imobiliara sunt puternic orientate catre proprietari si au de asemenea o viziune inflexibila asupra oricarei piete.”

Global Occupier Metrics Tool ofera chiriasilor acces online facil la informatii relevante si date adaptate cerintelor lor, inlocuind nevoia de a tria informatiile din numeroase pagini de rapoarte si pe cele obtinute din surse multiple. Combinand strategiile legate de spatiul de lucru cu informatiile din piata, oferim chiriasilor o perspectiva valoroasa legatade costurile de ocupare si suprafata, sprijinindu-i sa ia decizii in cunostinta de cauza.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar