transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-08-2013

Chiriile din zona de sud a Bucurestiului, cu pana la 70% mai mici decat cele din nord

Chiriile din zona de sud a Bucurestiului, cu pana la 70% mai mici decat cele din nord

Piata imobiliara din Bucuresti este una a extremelor, care nu inceteaza niciodata sa surprinda, mai ales pe segmentul inchirierilor. In timp ce in zona de sud chiriile nu depasesc cateva sute de euro, in nordul Bucurestiului chiriasii trebuie sa achite o renta lunara cu pana la 70% mai mare decat in cartierele din sud, potrivit raportului de monitorizare AnunturiPaticulari.ro.

Chiria medie in sud pentru apartament cu 3 camere: 302 euro

Ferentari, Giurgiu si Berceni sunt trei cartiere in care de-a lungul timpului s-au inregistrat cele mai mici chirii comparativ cu media intregului oras. Discrepanta este insa și mai mare daca ne raportam la Baneasa, Herastrau sau Floreasca, amplasate in partea de nord.

Daca in cartierul Ferentari o garsoniera este data spre inchiriere cu 115 euro, in Herastrau pentru acelasi tip de locuinta un proprietar solicita o chirie de 374 de euro. Pe segmentul apartamentelor cu doua camere, chiria medie solicitata de catre proprietarii din cartierul Berceni este de 268 de euro, in timp ce o chirie pentru o locuinta cu 2 camere este de 381 de euro pe luna in Floreasca, 449 de euro pe luna in Baneasa si 656 de euro in Herastrau.

Diferenta este si mai mare pentru chiriile solicitate de proprietari pentru apartamentele cu 3 camere. In timp ce un proprietar din Ferentari cere 302 euro pe luna pentru a inchiria o locuinta cu 3 camere, o persoana care inchirieaza o locuinta cu 3 camere in Herastrau vrea o renta lunara de 1.077 de euro.

Evolutia preturilor

In ceea ce priveste piata inchirierilor la nivelul intregii Capitale, luna iulie 2013 a adus pentru Bucuresti chirii mai mici decat in 2012, pe segmentul locuintelor 4 camere.

Chiria medie solicitata de proprietari pentru un apartament cu 4 camere a ajuns in iulie la 632 euro pe luna, in scadere cu 5% fata de acelasi interval al anului trecut. In schimb, in luna iulie chiriile pentru garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere au ramas la acelasi nivel ca in iulie 2012. Chiria medie solicitata pentru o garsoniera este de 225 de euro pe luna, in timp ce un proprietar al unui apartament cu 2 camere vrea o chirie de 320 de euro pe luna. In ultima luna chiria medie pentru un apartament cu 3 camere a crescut cu 1%, ajungand la 425 de euro pe luna.

In ciuda plecarii studentilor din Bucuresti, chiriile garsonierelor si a apartamentelor cu 2 camere nu s-au ieftinit, din contra s-a umajorat cu aproape 1%, respectiv 3% ,fata de luna iunie a acestui an.

Numarul de oferte

In luna iulie a acestui an, pe piata chiriilor s-au inregistrat 2.883 de oferte noi, ceea ce reprezinta o crestere de 14,7% fata de aceeasi perioada din 2012. Asadar, luna trecuta cele mai multe oferte noi au venit din partea proprietarilor de apartamente cu 2 camere - 1.200 de oferte. Tot in luna iulie, circa 1.051 de bucuresteni si-au dat spre inchiriere garsonierele. In cazul locuintelor cu 3 camere, numarul ofertelor noi a fost de 514. In timp ce pe segmentul apartamentelor cu 4 camere, numarul ofertelor a fost decat de 118 de unitati, potrivit raportului lunar de monitorizare realizat de Anunturiparticulari.ro.

Evolutie

De-a lungul unui an piata inchirierilor nu inregistreaza fluctuatii majore, doar in toamna acest sector este animat de venirea studentilor in marile centre universitare. La randul lor, proprietarii asteapta lunile august si septembrie deoarece acesta este momentul propice majorarii chiriilor cu cateva procente. Totusi, in ultimii ani nici macar astfel de conjuncturi de ordin social (cum este inceputul anului universitar) nu au reusit sa aduca cresteri semnificative ale chiriilor. Intr-o piata relativ stabila, evolutia chiriilor nu va inregistra fluctuatii majore.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vanessa
mdejl tiin bhguyu IU maani hurhi marta bulgide , thde bi ene 2iig naiz gdgiig sayl medlee gj xaxaxa ,Ice p-ee chi IUn gerbuliin talaar medee oruulj chadahgui bz aaw eej ntr gd ymarhuu humuus bdag bol busad humuustch gsen so bh & tnx
Kiyonori
I remember 蝴蝶燈 & 走馬燈, my partanel grandparents always hanged one in their old apartment, except it was made of wood not paper, more like 宮燈 than 走馬燈. My parents usually just brought us to 維園 or 跑馬地 somewhere during mid-autumn. We didn't know of other kids in the neighbourhood when we were wee small. All fond memories.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar