transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2013

Complexul rezidential Urban Village din Arad - Tagor finalizeaza fundatia

Complexul rezidential Urban Village din Arad - Tagor finalizeaza fundatia

Tagor, inovativul dezvoltator imobiliar care a introdus în România conceptual newyorkez “mini-room”, extinde acest concept revoluționar și la complexul “Urban Village” din Arad.

Dezvoltatorul, care a demarat în această primăvară construcția unui nou proiect rezidențial în Arad, va finaliza lucrările la fundația complexului în această toamnă, conform programului stabilit. 

Investiția în această primă fază, programată să fie finalizată până la sfârșitul verii viitoare, are o valoare de 7,3 milioane de euro, o sumă importantă de bani fiind obținută de la bănci internaționale, în baza bunei reputații a companiei Tagor, dar și a solidității financiare a partenerului din România, Patrol Capital, un fond de investiții britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari. Valoarea totală a proiectului din Arad va ajunge, la finalizarea lui, la peste 108 milioane de euro.

„Venim cu un nou concept către locuitorii Aradului care sunt interesați să locuiească în condiții de lux, dar la prețuri accesibile. Ținta noastră este clasa de mijloc, oameni muncitori cu respect pentru bani și care mizează pe calitatea construcției. Aducem conceptul „Urban Village” în Arad, o oază de prospețime în oraș”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Șantierul este amplasat în zona centrală a orașului Arad, unde Tagor și Patrol Capital dețin peste 70.000 de metri pătrați de teren, planurile cuprinzând construcția a 1.

232 de apartamente și un centru comercial cu o suprafață totală de 5.400 de metri pătrați. Prima fază a proiectului include un bloc de locuințe cu 107 apartamente și aproximativ 1.228 de metri pătrați de spații comerciale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rakesh
a comentat: diucstia se poarta pe dinafara subiectului. nu conteaza ce fel de tablete sunt sau cat au costat. conteaza contextul in care au fost achizitionate. elevii mor in haznalele medievale ale scolilor. elevii sunt violati de catre profesori. elevii sunt injunghiati in incinta scolilor. elevilor le sunt vandute droguri. elevii ingheata in clase. elevii se bat. elevii merg km pe jos la scoala. elevii au paduchi. elevii sunt analfabeti. etc. hai sa vorbim despre tablete. 0 0
link building
nbaz2x Im grateful for the blog.Really looking forward to read more. Cool.
link building
LW8SfR I value the blog post.Really thank you! Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar