transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2012

Concurs de idei pentru The Mark, lansat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti

Concurs de idei pentru The Mark, lansat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti

S IMMO AG, în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti, organizează un concurs adresat studenţilor pentru proiectarea piaţetei publice urbane din cadrul proiectului de birouri THE MARK din centrul Capitalei.

THE MARK, noul proiect de birouri dezvoltat de fondul de investitii austriac S IMMO in Bucureşti, România, are o suprafaţă de 28,000 m2 si va fi amplasat la intersectia noului Bulevard Uranus cu Calea Grivitei, foarte aproape de Piata Victoriei. Plecând de la misiunea dezvoltatorilor de a stabili noi standarde în ceea ce priveşte viziunea de proiectare şi utilizarea tehnologiilor de ultimă generaţie, proiectul a fost conceput de unul dintre cei mai recunoscuţi arhitecţi la nivel internaţional, Chapman Taylor, şi propune mediului de afaceri din Bucureşti o nouă perspectivă asupra modului de lucru şi de viaţă. La finalizarea sa, în 2015, THE MARK va reprezenta un punct de referinţă, atât pentru piaţa de birouri din România, cât şi în peisajul Capitalei.

Prin concursul de idei iniţiat, S IMMO vizează valorificarea tinerelor talente în procesul de amenajare a zonei care articulează fronturile continue prevăzute prin PUZ pe Strada Buzeşti şi Calea Griviţei, într-o zonă cu valoare istorică, arhitecturală şi urbană. Zona supusă analizei se află în momentul de faţă în stadiul de spaţiu urban destructurat.

Obiectivul principal al competiţiei constă în găsirea unei soluţii arhitectural-urbanistice pentru noua piaţetă publică, luând în considerare valoarea istorică a contextului urban.

“Încă din prima etapă de dezvoltare, THE MARK a fost conceput pentru a oferi condiţii de mediu excepţionale, atât din punct de vedere al durabilităţii dezvoltării propriu-zise, cât şi în ce priveşte întregul său context istoric şi urban. THE MARK va reprezenta o nouă clădire emblematică a Bucureştiului, care îşi propune să restaureze istoria pierdută a locului, într-un design nou, inovator şi adaptat stilului urban actual”, a declarat Friedrich Wachernig, membru al Consiliului de Administratie al S IMMO AG."Suntem bucurosi de colaborarea cu S IMMO in cadrul acestui concurs de idei, pentru ca permite studentilor sa isi puna in valoare cunostintele si talentul pentru gasirea in final a celui mai bun mod de exprimare a valorii istorice a zonei”, a declarat dl. prof. dr. arh. Emil Barbu Popescu, presedintele UAUIM.

În urma concursului vor fi selectate 10 proiecte câştigătoare care vor primi câte un premiu în bani, plus invitatia de a participa, la inceputul anului 2013, la un workshop care va continua şi detalia studiul, alături de experţi şi arhitecţi din partea S IMMO.

Selecţia proiectelor câştigătoare se va desfăşura în două etape, de către un juriu format din reprezentanţi ai UAUIM, Arhitectul Şef al Primăriei Municipiului Bucureşti, un reprezentant al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi oficiali S IMMO. Jurizarea va avea în vedere criterii ca amenajarea spaţiului pieţei, structura compoziţională a pieţei, controlul imaginii urbane şi relaţionarea spaţiului nou-creat cu vecinătăţile.

THE MARK va cuprinde două clădiri de birouri, respectiv un turn de 15 etaje şi o clădire de tip podium cu 6 etaje, cu o suprafaţă supraterană cumulată de aproximativ 28.000 m2 plus o suprafaţă subterană de aproximativ 12.500 m2. Beneficiind de o amplasare excelentă, în imediata vecinătate a Pieţei Victoriei, cunoscută în mod tradiţional drept centrul de afaceri al Capitalei, The Mark va constitui un reper vizual în inima oraşului. De asemenea, proiectul vizeaza obtinerea calificativului “Excelent” in cadrul procesului de certificare verde, conform normelor de sustenabilitate BREEAM. Colliers International si Jones Lang LaSalle au fost numiti agenti co-exclusivi ai proiectului. Pentru informatii suplimentare despre acest proiect, se poate vizita www.themark.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar