transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2015

Credite Prima Casa BCR: fonduri de 490 milioane lei primite de BCR in cadrul programului Prima Casa 7

Credite Prima Casa BCR: fonduri de 490 milioane lei primite de BCR in cadrul programului Prima Casa 7

Banca Comercială Romană (BCR) a obtinut un plafon de 490 milioane lei în cadrul programului Prima Casă. Sumele pot fi folosite la achizitia oricarui tip de locuintă prin programul Prima Casă.

BCR estimează că va acorda peste 7.500 de noi credite Prima Casă.

“BCR a primit un plafon în valoare de 490 milioane lei pentru acordarea de garantii în cadrul programului Prima Casă 7. Preconizăm că vom utiliza integral plafonul alocat si vom avea nevoie de plafon suplimentar spre sfarsitul anului”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

BCR a acordat deja în cadrul programului Prima Casa 6 aproximativ 6.000 de credite, iar de la începutul programului si până în prezent, circa 38.000 de credite, în valoare de peste 6,3 miliarde lei.Evolutia vânzărilor de credite ipotecare in 2014 a arătat o crestere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vânzările prin programul Prima Casă, dar la finalul plafonului alocat Programului, evolutiile au indicat vânzări mai puternice pe Prima Casă.

Pe perioada derulării Programului, creditul Prima Casă si-a păstrat atractivitatea în special pentru tinerele familii care au putut beneficia de un avans scăzut si conditii avantajoase de costuri.

BCR promovează, o ofertă de top pentru creditul Prima Casă - indicele Robor la 3 luni + 2,3 marjă pentru clientii cu virare salariu.

DAE = 4,13% pentru un credit în valoare totală de 160.000 lei, pe 30 de ani; dobândă variabila: 3,8% (ROBOR 3M + 2,3%); taxă de evaluare: 370 lei inclusiv TVA; rată lunară: 746 lei; valoare totală plătibilă: 275,536 lei.

Exemplul de calcul este orientativ, valabil in luna Februarie 2015 pentru clientii care îsi primesc salariul în cont la BCR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aurelia
Stiati ca puteti valorifica timpul petrecut pe net? MUNCA LA DOMICILIU - OPERATOR PC Caut persoane din TOATA TARA, de toate varstele, serioase, perseverente, cu inclinatii catre lectura si cunostinte minime de utilizare a calculatorului. Colaborarea este pe termen nelimitat si se va concretiza dupa o perioada de asimilare a unui CURS GRATUIT ONLINE de instruire de la zero si incheierii unui CONTRACT legal. Suma de bani obtinuta va fi proportionala cu timpul alocat acestei activitati (full/part-time) si functie de implicarea fiecaruia dintre dumneavoastra. Cei interesati pot cere informatii DOAR de aici: info.aurelia2014@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar