transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

Credite Prima Casa de la Banca Romaneasca - limita de creditare de 190 de milioane de lei

Credite Prima Casa de la Banca Romaneasca - limita de creditare de 190 de milioane de lei

Banca Românească S.A. Membră a Grupului National Bank of Greece dispune în prezent de o limită de creditare disponibilă până la finalul anului 2014 în valoare de aproximativ 190 de milioane de lei pentru programul Prima Casă. Dobânda pentru creditele acordate de Banca Românească în programul Prima Casă este formată din ROBOR la 3 luni plus o marjă fixă de 2,5%.

„Clientii Băncii Românesti pot contracta, până la sfârsitul lunii decembrie, împrumuturi totale în valoare de aproape 190 de milioane de lei prin programul Prima Casă. Fondurile sunt suficiente pentru actualul nivel al cererii”, declară Dan Grigoriu, Director Divizia Produse si Segmente Retail Banca Românească.

Potrivit reglementărilor în vigoare, pentru achizitia locuintelor finalizate, inclusiv cele construite si date în exploatare de către Agentia Natională pentru Locuinte (ANL), valoarea maximă finantată este de 57.000 de euro (echivalentul în lei), iar pentru creditele de achizitie a locuintelor noi, destinate achizitionării după finalizare, limita maximă este de 66.500 de euro (echivalentul în lei). Clientii Băncii Românesti beneficiază de o contributie redusă (avans de minimum 5% din valoarea împrumutului), lipsa comisioanelor, preaprobare financiară valabilă 90 de zile calendaristice.„Dacă ne referim la profilul celor care accesează programul Prima Casă, vorbim de tineri cu vârsta cuprinsă între 30 si 35 de ani, în general cu studii medii, care optează pentru împrumuturi cu o valoare medie de 155.000 de lei (echivalentul a 35.000 de euro), si pentru o perioadă de rambursare de 30 de ani. Peste 90% dintre debitorii Băncii Românesti din programul Prima Casă au cumpărat apartamente cu două sau cu trei camere”, spune Dan Grigoriu, Director Divizia Produse si Segmente Retail Banca Românească.

De la începutul programului guvernamental Prima Casă, în 2009, Banca Românească a acordat, până la finalul lunii august 2014, peste 5.200 de credite. Banca Românească detine în prezent o cotă de 4,2% din piata creditelor acordate prin programul Prima Casă.

Banca Românească este una dintre institutiile financiare importante care activează pe piata din România oferind clientilor săi, persoane fizice si juridice, o gamă largă de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un capital social de peste 700 de milioane de lei si o retea natională de sucursale în majoritatea oraselor importante ale tării, Banca Românească are 22 de ani de activitate pe piata bancară din România. În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, detinând în prezent 99,279% din capitalul social al acesteia. Banca Românească este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piata locală, cu un indice de solvabilitate de cca. 17,73%.

În paralel, NBG este, în prezent, banca cu cele mai mari lichidităti din sud-estul Europei, fiind lider de piată în Grecia în ceea ce priveste depozitele atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi si cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 si listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat si la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experientă de 173 de ani, cu o puternică prezentă internatională prin cele peste 1.600 de unităti bancare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar