transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2015

Cushman & Wakefield - in proces de fuziune cu DTZ

Cushman & Wakefield - in proces de fuziune cu DTZ

Cushman & Wakefield si DTZ au ajuns la un acord definitiv pentru a fuziona, scopul fiind obtinerea uneia dintre cele mai mari companii de servicii imobiliare la nivel global.

Noua companie, care va opera sub brandul Cushman & Wakefield, va avea venituri de peste 5.5 miliarde $, peste 43.000 de angajati si va gestiona mai mult de 370 milioane de metri patrati la nivel global in numele clientilor institutionali, corporate si din domeniul privat.

"Companiile DTZ si Cushman & Wakefield au abilitati complementare remarcabile si acopera zone geografice diferite.", a declarat Brett White, care isi va asuma rolul de Presedinte si Chief Executive Officer al viitoarei entitati fuzionate. White a adaugat, "In timp ce amploarea si profunzimea sunt importante pentru a servi clientii, nu este vorba doar despre marime. Este vorba, de asemenea, despre expertiza locala si serviciile premium, care sunt particularitatile puternice ale ambelor companii, si in cele din urma ceea ce ne va diferentia de acum inainte." Brett White este un lider in industrie, cu peste 30 de ani de experienta, al carui rol anterior a fost de CEO al CBRE.

Vorbind in numele investitorilor (TPG, PAG si OTPP), Ben Gray, Joint Managing Partner TPG in Asia a declarat: "Suntem incantati sa luam parte la una dintre cele mai interesante fuziuni din aceasta industrie.

Ambitiile noastre pentru noua Cushman & Wakefield sunt mari si vom sprijini cresterea acestui lider global prin intermediul relatiilor noastre, entuziasmului si capitalului."

"Aceasta tranzactie se bazeaza pe impulsul considerabil obtinut in ultimele 18 luni si pozitioneaza Cushman & Wakefield pentru a oferi valoare adaugata clientilor din intreaga lume printr-o platforma extinsa si consolidata de servicii la nivel mondial", a declarat Edward C. Forst, Presedinte si Chief Executive Officer al Cushman & Wakefield.

La finalizarea fuziunii, Carlo di Barel Sant'Albano, actualul CEO International al Cushman & Wakefield si EMEA CEO, va avea rol de lider senior la nivel mondial. John Santora, actualul CEO al Cushman & Wakefield – America de Nord, va deveni Chief Operating Officer si Chief Integration Officer, iar Tod Lickerman, CEO-ul Global actual al DTZ isi va asuma rolul de Presedinte al companiei globale.

Noul Cushman & Wakefield va crea un furnizor de servicii de real estate de prim rang la nivel mondial in fiecare linie de business si in fiecare zona geografica majora din lume.


EXOR, cu o participatie de 80,1% la Cushman & Wakefield este una dintre cele mai mari societati de investitii listate din Europa. David Bonderman, partener fondator al TPG, a adaugat: "Potentialul creat de aceasta asociere nu ar fi fost posibil fara sprijinul EXOR, care a realizat cu succes cresterea unei afaceri care performeaza. Ca urmare a asocierii cu DTZ, va fi chiar mai bine pozitionata pentru a beneficia in continuare de tendintele de crestere imobiliare de pe tot globul. Cushman & Wakefield este unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul imobiliar la nivel mondial si suntem incantati ca avem posibilitatea de a participa la extinderea acestei mari companii."


Tranzactia este de asteptat sa fie finalizata inainte de sfarsitul anului si este in stadiul de definitivare al conditiilor de fuzionare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar