transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-10-2013

Doua noi magazine Decathlon in centrele comerciale ARGO - Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava

Doua noi magazine Decathlon in centrele comerciale ARGO - Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava

Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide noi magazine în centrele comerciale deţinute de Fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), respectiv în Shopping City Sibiu şi în Shopping City Suceava. ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România, cu 4 centre comerciale deţinute în Sibiu, Suceava, Iaşi şi Oradea.

"Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din România va fi deschis în Shopping City Sibiu către finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocări ale unor chiriaşi şi reconfigurarea unor spaţii, lucrări care vor fi de durata”, a precizat Graham Kilbane, COO ARGO. În Era Shopping Park Iaşi (alt parc comercial aflat în proprietatea ARGO), Dechatlon deține o unitate de sine stătătoare.

Decathlon este o companie franceză, prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine; brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi şi cele de bricolaj Leroy Merlin. Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009; prin cele două noi magazine din Sibiu şi Suceava, Decathlon îşi va consolida poziţia pe piaţa locală, cumulând un număr de 13 unităţi.
 
"Studiile arată că noile magazine Decathlon se vor bucura de o primire entuziastă din partea cumpărătorilor din oraşele respective; ne aşteptăm ca noile locaţii să genereze o creştere puternică a traficului de vizitatori în ambele centre comerciale", a arătat Graham Kilbane.

Gradul de ocupare a Shopping City Sibiu (cel mai mare parc de retail din portofoliul ARGO, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 80.

000 mp) va creşte la 96% după deschiderea magazinului Decathlon. Noul magazin Decathlon va avea o suprafaţă de retail de 2.600 mp, oferind peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi; în plus, unitatea va beneficia de un playground exterior cu acces gratuit, cuprinzând terenuri de tenis, badminton, baschet etc. Decathlon completează mixul de retaileri din Shopping City Sibiu, care include ancore precum Carrefour, Real, H&M, C&A, Baumax, Altex, Mobexpert etc.

Shopping City Suceava (care are o suprafaţă închiriabilă de 47.000 mp) îşi va asigura un grad de ocupare de cca 99%, după lansarea magazinului Decathlon. Suprafaţa de vânzare prevăzută pentru noul magazin Decathlon este de 1.600 mp, astfel încât locaţia se anunţă a fi cel mai mare magazin de articole sportive din regiune, care va beneficia în plus şi de amenajări outdoor pentru practicarea mai multor sporturi. Unitatea va dezvolta mixul de retaileri din centrul comercial, care cuprinde ancorele Carrefour, Media Galaxy, Mobexpert, Baumax, New Yorker, Deichman, Takko Fashion etc.

În Era Shopping Park Iaşi, Decathlon a deschis în 2010 una dintre cele mai mari unităţi din România: magazinul are o suprafaţă de 3.300 mp, la care se adăugă alţi 2.000 mp cu terenuri amenajate pentru sport, unde pot fi practicate gratuit fitness, tenis, fotbal, badminton şi tenis de masă.

Oferta Decathlon din centrele comerciale din rețeaua ARGO cuprinde mărci proprii şi branduri cunoscute de echipament sportiv. Există sporturi (cum ar fi echitația) pentru care doar la Dechatlon se pot găsi articole la preţ de mass market. Produsele Decathlon promit calitate la preţuri competitive şi au o garanţie de 2 ani. Distincte pentru Decathlon sunt serviciile suplimentare oferite, precum reparaţiile şi mentenanţa pentru echipamentele de ski, pentru biciclete/trotinete, rachete de tenis, role, aparate de fitness etc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Diaz
boys sleeping over (a new Xbox game seems to have been rsleaeed and is the draw card I believe). a0I've a0mentioned before how much we enjoy our kids' friends. a0I am so grateful that they have such wonderful people
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar