transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-08-2011

Douglas, Altex, C&A, Poema si Musse deschid magazine noi in Shopping City Sibiu

Douglas, Altex, C&A, Poema si Musse deschid magazine noi in Shopping City Sibiu Lanţul internaţional de parfumerii Douglas, retailerul de electronice şi elecrocasnice Altex şi două branduri de fashion, Poema şi Musse, au deschis magazine noi în Shopping City Sibiu, principalul parc de retail din Transilvania.

C&A, unul dintre cei mai importanţi retaileri internaţionali, va inaugura pe 1 septembrie 2011 magazinul cu o suprafaţă de aproximativ 1,200mp, din Promenada Mall. "Fosta Capitală Culturală Europeană, un oraş cu potenţial de dezvoltare economică, Sibiul se află pe lista noastră de priorităţi. Oraşul s-a dezvoltat rapid în ultimii ani; prin poziţia geografică a oraşului, brandul C&A are deja o anumită notorietate în rândul locuitorilor, acestora le este cunoscut raportul preţ/calitate, aşadar un motiv în plus pentru a alege Sibiul", declară Cristian Codrea, reprezentantul mărcii C&A în România.

Shopping City Sibiu îşi demonstrează valoarea pentru piaţa de retail din România, continuându-şi extinderea chiar şi într-o perioadă mai dificilă pentru alte centre comerciale. Mai mult de 3 milioane de euro au fost investiţi într-o nouă extindere ce face legătura între hypermarketurile Real şi Carrefour. În această nouă extindere Altex şi-a deschis porţile în data de 8 iulie. Peste 10,000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia sunt expuse în noul magazin.

Douglas, una dintre cele mai importante reţele de retail din Europa, a deschis la Sibiu cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriile Douglas.
Cu peste 1,200 de magazine în 23 de ţări europene, parfumeriile Douglas propun clienţilor o experienţă unică, servicii de excepţie, o varietate amplă de produse de calitate, mărci proprii sau nume internaţionale consacrate, o ambianţă de shopping stimulativă şi personal pregătit şi amabil.

După 7 ani de activitate în partea de sud a ţării, Poema vine şi la Sibiu. “Este o bucurie pentru noi să ajungem şi în această parte a ţării. Venim în acest sezon cu o colecţie variată pentru toate gusturile. Fie că preferaţi ţinutele clasice, fie că sunteţi fan al ţinutelor casual, avem încredere că veţi găsi în magazinele noastre o garderobă care să vi se potrivească. Vă aşteptăm în noul nostru magazin cu garanţia că look-ul, calitatea şi preţurile produselor noastre vă vor face să ne treceţi pragul iar şi iar", a afirmat Dorina Dumitrache, administratorul Poema. Noile tendinţe în moda sezonului 2011-2012 le găsiţi începând din luna august şi în magazinul Musse, care vă aşteaptă în Promenada Mall.

Inaugurat în 2006, Shopping City Sibiu a cunoscut o dezvoltare continuă, valorificând posibilităţile de extindere prin adăugarea de noi ancore şi îmbunătăţirea mixului de magazine. Cu o suprafaţă de aproximativ 84.000 mp închiriabili, Shopping City Sibiu este unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România, atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi diversitatea magazinelor şi a serviciilor.

DTZ Echinox a fost desemnată de către Argo Real Estate să se ocupe de serviciile de property management pentru Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, incepand din ianuarie 2010.

Shopping City Sibiu este un parc de retail cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 84.000 mp. Deschis publicului în noiembrie 2006, extins în 2007 şi apoi cu a treia fază de dezvoltare în 2008, centrul comercial are drept ancore importanţi retaileri: Real Hypermarket, Carrefour, Baumax, Altex, Mobexpert, KFC, dar şi chiriaşi precum New Yorker, Takko, Deichmann, Hervis, Orsay, Humanic, Adidas, Kenvelo, Douglas. Shopping City Sibiu aparţine Argo Real Estate Oportunities Fund, un fond de proprietate britanic, care achiziţionează şi dezvoltă proiecte de retail în Europa Centrală şi de Est, în special România, Ucraina şi Republica Moldova.

DTZ este o companie globală de consultanţă imobiliară, cu birouri în 140 de oraşe din 42 de ţări (acoperind Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Asia Pacific şi America). Compania oferă consultanţă şi expertiză personalizată investitorilor, dezvoltatorilor, ocupanţilor din sectorul public şi privat şi consultanţilor financiari. DTZ asistă clienţii în profunzimea nevoilor acestora, pe toate sectoarele pieţei imobiliare, cuprinzând Investiţii, Închirieri şi Brokeraj, Administrarea Proprietăţilor, Management de Proiect şi Consultanţă în Construcţii, Evaluări, Asset Management, Consultanţă şi Research. Compania-mamă, DTZ Holding plc. a fost listată la Bursa din Londra încă din 1987.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piaţa imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinaţională DTZ, una dintre firmele lider pe plan internaţional în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bayle
I was so confused about what to buy, but this makes it unedsratndable.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar