transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-08-2011

DTZ Echinox: Bucuresti inregistreaza tranzactii anuale pe segmentul rezidential de 20.000 de unitati

DTZ Echinox: Bucuresti inregistreaza tranzactii anuale pe segmentul rezidential de 20.000 de unitati Piata rezidentiala Bucuresti ar putea să ajungă la un stoc de 15,700 de unităti noi până la sfârsitul anului 2011, asa cum se arată în cel mai recent studiu realizat de DTZ Echinox, “Residential Market Overview H1 2011”. Cu aproape 1,000 de apartamente anuntate pentru finalizare in 2011, livrarile de anul acesta sunt semnificativ mai mici în comparatie cu cca. 4,100 de apartamente finalizate în 2010.

Conform estimărilor DTZ Echinox, suma de 20.000 de unităti vândute anual in Bucuresti va rămâne relativ constanta pentru perioada următoare, în timp ce apartamentele noi vor reprezenta cca. 15 pana la 25%, pe termen mediu.

O concluzie a analizei noastre cu privire la accesibilitatea locuintelor arata ca un locuitor de categorie medie din Bucuresti nu îsi poate permite să achizitioneze locuinta medie din oras. Accesibilitatea redusa păstrează numărul de tranzactii la un nivel relativ scăzut în comparatie cu capitalele europene similare.

În timp ce Bucurestiul a înregistrat vânzări de numai 1,500 de apartamente noi in 2010, alte capitale din regiune au avut volume semnificativ mai mari.
10,260 de unităti rezidentiale noi au fost tranzactionate în capitala poloneză, în acelasi interval, de aproape 7 ori mai mult decât în ??Bucuresti, în timp ce Budapesta a inregistrat vânzări de 2,5 ori mai mari, respectiv 3,885 de unităti.

Preturile pentru proprietati rezidentiale noi din Bucuresti par să fi ajuns la o anumită stabilitate, asa cum se arată în studiul DTZ Residential Market Overview H1 2011, în urma fluctuatiilor dramatice din ultimii 5-6 ani. Valoarea pe mp a proprietatilor rezidentiale nou construite este în prezent estimată în jurul valorii de € 950. Anul următor ar putea aduce o usoară crestere de 5%, urmată de o tendintă de crestere moderata pentru 2013, când valorile pe piata rezidentiala ar putea ajunge până la 10% mai mari.

Potrivit statisticilor oficiale (februarie 2011), un total de 34,858 de unităti în valoare de 1,426 mil. € au fost vândute din momentul în care programul "Prima Casa" a devenit activ. Rezultatul indică 1,452 de unitati vandute pe luna/ tară, si o sumă medie a unui credit de cca. 41,000 €.

DTZ este o companie globală de consultantă imobiliară, cu birouri în 140 de orase din 42 de tări (acoperind Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia Pacific si America). Compania oferă consultantă si expertiză personalizată investitorilor, dezvoltatorilor, ocupantilor din sectorul public si privat si consultantilor financiari.

DTZ asistă clientii în profunzimea nevoilor acestora, pe toate sectoarele pietei imobiliare, cuprinzând Investitii, Închirieri si Brokeraj, Administrarea Proprietătilor, Management de Proiect si Consultantă în Constructii, Evaluări, Asset Management, Consultantă si Research. Compania-mamă, DTZ Holding plc. a fost listată la Bursa din Londra încă din 1987.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piata imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinatională DTZ, una dintre firmele lider pe plan international în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
doalhaddadrenat
pre owned handbags, used louis vuitton handbags, used chanel handbags, used ...
ranarobb
pre owned handbags, used louis vuitton handbags, used chanel handbags, used ...
enchemari
Welcome to My Louis Vuitton Outlet Store Online! Our shop provides quality Louis
rvarquerasteve
pre owned handbags, used louis vuitton handbags, used chanel handbags, used ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar