transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-11-2012

DTZ Echinox - 20 de ani de activitate imobiliara si 10 ani de la afilierea la brandul global

DTZ Echinox - 20 de ani de activitate imobiliara si 10 ani de la afilierea la brandul global

DTZ Echinox, parte a companiei UGL - lider global in real estate, anunta implinirea a 20 de ani de activitate pe piata imobiliara din România si 10 ani de la afilierea la brandul global DTZ.

De la afaceri preponderent rezidentiale, prin intermediul unei echipe restrânse, pâna la o oferta completa de servicii profesionale pe toate segmentele pietei imobiliare, DTZ Echinox se mândreste astazi a fi una dintre cele mai longevive companii de pe piata de real estate din România, care a parcurs in ultimii 20 de ani toate etapele de evolutie ale acesteia. 

La inceputul anilor ’90, agentia Echinox debuteaza pe piata imobiliara cu doi parteneri specializati in tranzactii rezidentiale, care au constituit principalul obiect de activitate al companiei in primii 10 ani. Echinox si-a consolidat pozitia si notorietatea, reusind sa incheie in anul 2000 primul contract de exclusivitate pentru un ansamblu de locuinte, o premiera pentru acel moment. 

in 2002, in urma parteneriatului incheiat intre Echinox si brandul global DTZ, agentia incepe sa opereze pe piata imobiliara din România sub numele de DTZ Echinox. in scurt timp, compania si-a consolidat o oferta completa de servicii pentru piata imobiliara, la standarde globale. Aceasta consta in servicii de consultanta si brokeraj pe segmentele: rezidential, birouri, industrial, terenuri, retail precum si servicii profesionale de project management, property si facility management, marketing, evaluari si consultanta, devenind un partener de incredere pentru principalii dezvoltatori si investitori prezenti pe piata locala. in acest interval s-au alaturat companiei specialisti care constituie si astazi nucleul de management al DTZ. Echipei conduse de Mihnea Serbanescu si Tim Wilkinson, care le cuprindea deja pe Mihaela Pâna, directorul departamentului de rezidential si Mihaela Cnobloch -  azi Director, s-au alaturat Cristian Ustinescu, Oana Iliescu, Rodica Tarcavu, Bogdan Sergentu, Razvan Sin, Yves Darfeuille si Madalina Cojocaru.DTZ Echinox a jucat un rol de pionierat in cele mai importante tranzactii de pe piata, prin implicarea in prima investitie ce viza o cladire de birouri - vânzarea Europe House catre Europolis in anul 2002 si prima investitie intr-un parc logistic -  Cefin Real Estate achizitionat de Europolis in 2004.  

in 2005, compania marcheaza cea mai mare inchiriere de spatii de birouri pentru acel moment - 12,500 mp contractati de HP in cladirea Novo Park, iar in 2006 ofera consultanta clientului sau global? Europolis, in achizitia proiectului de birouri Sema Parc, la valoarea de 90 millioane de Euro.

in perioada 2005-2008, caracterizata printr-o competitivitate crescuta a pietei, compania a inregistrat anual o dublare a cifrei de afaceri.

DTZ Echinox s-a adaptat cu usurinta schimbarilor de pe piata imobiliara din ultimii 4 ani, venind in intâmpinarea clientilor cu solutii creative si eficiente, ramânând si singura companie din domeniu care a inregistrat profit in aceasta perioada. 
 
in noiembrie 2011 compania DTZ a fost preluata de brandul global UGL. Achizitia DTZ a transformat divizia de servicii imobiliare a UGL intr-unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare integrate din lume, care opereaza in  toate zonele geografice cheie, având un venit anual de 2 miliarde USD.  

Pentru urmatorii 10 ani, DTZ isi reafirma loialitatea fata de clientii alaturi de care a contribuit in ultimele doua decenii la construirea si consolidarea pietei imobiliare din România, angajându-se astfel la respectarea acelorasi standarde inalte ale serviciilor.

Cele mai importante tranzactii incheiate de DTZ Echinox in perioada 2002-2012:

2002 – Investitii/Birouri - prima cladire moderna de birouri: Europe House, Piata Victoriei (20 mil USD), Cumparator: Europolis

2004 –     Investitii/Industrial - primul parc logistic modern: Cefin Logistic Park (80 mil euro), Cumparator: Europolis

2005  -     Investitii/Industrial - Phoenix Business Park (15mil EUR), Cumparator: Teesland IOG

2005 – 2007 – Industrial – prima exclusivitate pentru intermedierea inchirierii unui parc logistic modern a Cefin Logistic Park, Proprietar: Europolis

2006 – Birouri – intermedierea inchirierii a 12,500 mp, Chirias: Hewlett Packard

2006 – Investitii/Birouri -Sema Parc I si II (90 mil. EUR), Cumparator: Europolis

2007 – Investitii/Industrial - Olympian Parks (175 mil. euro), Cumparator: JV Helios Phoenix Properties & GE Real Estate

2008 –     Investitii/Industrial - Mercury Logistic Parks (80 mil euro), Cumparator: Heitman

2009 – Investitii/Retail - European Retail Park Braila (80 mil euro), Cumparator: NEPI

2010 – Birouri – intermedierea inchirierii a 12.000 mp, Chirias: Sanador

2010 – Retail – deschiderea Atrium Center Arad (30.000 mp), DTZ agent exclusiv pentru inchiriere

2010 – Birouri – intermedierea inchirierii a 11.000 mp, Chirias: Unicredit

2010 – Retail –     deschiderea Electroputere Parc Craiova (50.000 mp), DTZ agent exclusiv pentru inchiriere

2010-2012 – Retail – intermedierea inchirierii unei suprafete cumulate de ~15,000 mp catre H&M (8 magazine in centre comerciale)

2012 – Retail/Investitii - intermedierea inchirierii unei cladiri istorice in Sibiu catre Zara (1.400 mp) si intermedierea vânzarii imobilului catre un investitor privat

2005-2012 – evaluari: portofoliile CEC, BCR, NEPI, tiriac, Avrig, Impact, ARGO; proprietati reprezentative: Baneasa Shopping Center, Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza, Iulius Mall, etc


DTZ, parte a companiei UGL, este lider global in domeniul serviciilor imobiliare. DTZ are 47.000 de angajati incluzând subcontractori, si opereaza in 52 tari, prin 208 birouri. 

DTZ Echinox asigura o gama completa de servicii pentru investitori, ocupanti si proprietari, pe toate sectoarele pietei imobiliare. DTZ Echinox are in prezent 60 angajati si o serie de colaboratori in orasele din provincie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar