transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2015

DTZ Echinox a intermediat tranzactia de relocare a sediului Ambasadei Statului Qatar la Bucuresti

DTZ Echinox a intermediat tranzactia de relocare a sediului Ambasadei Statului Qatar la Bucuresti

DTZ Echinox a intermediat tranzactia de relocare a sediului Ambasadei Statului Qatar in zona Aviatorilor, in imediata apropiere a Ministerului Afacerilor de Externe. Raluca Plavita, Associate Director Residential Department a declarat: „Am colaborat cu Ambasada Statului Qatar la Bucuresti atat pentru relocarea sediului, cat si pentru alte conturi, incepand cu anul 2010. Din vara anului 2012, odata cu schimbarea actualului mandat al Ambasadorului, ne-am concentrat activ pe relocare.”

Imobilul de birouri ales de Ambasada Statului Qatar se desfasoara pe patru nivele, dispune de 1,000 mp utili si a fost complet adaptat cerintelor ambasadei. Cladirea pune la dipozitie 4-5 incaperi per nivel pentru diplomati si o sectie consulara cu intrare separata pentru vizitatori si public.

Pana in 2014, imobilul a gazduit sediul Ambasadei Olandei, care in urma cu zece ani a adus proprietatea la standarde europene de securitate si amenajare.

Excelenta sa - SAAD M. AL KOBAISI, Ambasadorul Statului Qatar in Romania a precizat: „Am decis sa relocam activitatea ambasadei intr-un sediu care sa raspunda cerintelor actuale. Suntem incantati de rezultatul obtinut si mai ales de faptul ca vom beneficia in continuare de confortul si accesibilitatea pe care le ofera zona zero a capitalei.

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Raluca Plavita, care a dat dovada de profesionalism si dedicare in intreg procesul de relocare. Raluca a coordonat eficient negocierile, ne-a sprijinit complet in procesul de raportare catre Ministerul Afacerilor Externe de la Doha si a reusit sa identifice proprietatea care sa indeplineasca toate cerintele unui sediu reprezentativ de ambasada.”

Ambasada Statului Qatar la Bucuresti a functionat pana anul acesta in aceeasi zona, intr-un imobil din perioada interbelica, tip vila, care nu mai deservea nevoile institutiei atat din punct de vedere al spatiului, cat si al amenajarilor.

Negocierile si diligentele pentru relocarea in actualul sediu au inceput in octombrie 2013 si au fost incheiate dupa un an, urmand ca relocarea efectiva sa aiba loc in primul trimestru din 2015.

Departamentul rezidential al DTZ Echinox include servicii complete atat de vanzare, cat si de inchiriere pentru companii multinationale de prestigiu si pentru ambasade, si este permanent implicat in deschiderea de noi sedii de ambasade in Romania, sub indrumarea si consilierea Ministerului Afacerilor de Externe.

DTZ este un lider global in domeniul imobiliar furnizand ocupantilor si investitorilor din intreaga lume, un spectru complet de solutii imobiliare. Capacitatile noastre de baza includ: intermediere inchirieri si brokeraj, property si facility management, piete de capital, investitii si asset management, evaluari, research, project management si consultanta in constructii. DTZ gestioneaza 3,3 miliarde de metri patrati si 63 miliarde dolari in volum de tranzactii la nivel global, pentru clienti institutionali, din sectorul public, corporate si privat. Cei peste 28.000 de angajati DTZ activeaza in mai mult de 260 de birouri din peste 50 de tari, promovand cu succes cultura organizationala si serviciile DTZ.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar