transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-01-2015

DTZ si Cassidy Turley s-au unit sub noul brand DTZ

DTZ si Cassidy Turley s-au unit sub noul brand DTZ

DTZ, un lider global in servicii imobiliare comerciale, anunta fuziunea Cassidy Turley - DTZ care opereaza de acum inainte ca o singura firma globala dupa finalizarea achizitiei Cassidy Turley de catre consortiul privat de investitii TPG Capital, PAG Asia Capital si Fondul de pensii al cadrelor didactice din Ontario. Consortiul a achizitionat DTZ in noiembrie 2014.

Asocierea Cassidy Turley si DTZ creeaza o companie de servicii imobiliare ce se claseaza in primele trei in lume. Cassidy Turley contribuie cu o mostenire semnificativa ca lider de piata in SUA, in timp ce DTZ ofera o platforma globala de servicii complete la nivel international.

DTZ ofera acum clientilor servicii suplimentare integrate in peste 30 de piete importante din SUA, in plus fata de cele existente in Europa si Asia. Noua companie inregistreaza venituri anuale de 2.9 miliarde $ si are peste 28.000 de angajati. De asemenea, la nivel global, DTZ are in administrare spatii totalizand peste 3,3 miliarde de metri patrati, in proprietati detinute de clienti institutionali, din sectorul public, corporate si privat.

Dupa cum s-a anuntat anterior, Tod Lickerman va fi CEO al companiei integrate. Joseph Stettinius Jr., CEO-ul Cassidy Turley, este acum director executiv pe Regiunea America, in timp ce Brett White, fostul CEO al CB Richard Ellis, care, de asemenea, a investit in achizitie, va deveni presedinte cu drepturi depline din martie 2015."Fuziunea dintre cele doua societati maximizeaza capacitatea DTZ de a raspunde nevoilor clientilor cu rapiditate, eficienta si flexibilitate, calitati unice in companii globale de dimensiunea noastra. Noul DTZ combina capabilitatile unei firme de clasa mondiala cu expertiza unei organizatii mai mici, mai agile si mai tenace", a spus Tod Lickerman.

"Aceasta fuziune este reciproc avantajoasa pentru ambele companii, avand in vedere pozitia noastra puternica pe piata americana si acoperirea globala a DTZ", a declarat Joseph Stettinius, Jr. " Tinand cont de avantajele pe care le putem oferi acum clientilor nostri si oamenilor nostri, sunt incantat ca DTZ si Cassidy Turley isi unesc fortele sub noul brand si noua structura."

DTZ este lider global in domeniul serviciilor imobiliare. Furnizam ocupantilor si investitorilor din toata lumea servicii integrate la cel mai inalt nivel, care cuprind intermediere, inchirieri si brokeraj, property si facility management, piete de capital, investitii si asset management, evaluari, project management si consultanta in constructii. In plus, prin serviciile noastre de cercetare si consultanta, recunoscute prin numeroase premii, oferim clientilor nostri expertiza la nivel local si international, cat si prognoze si analize pentru a-i ajuta in luarea celor mai bune decizii pe termen lung. DTZ are 47.000 de angajati, incluzand subcontractori si opereaza in 52 de tari, prin 208 birouri.

TPG este un fond de investitii privat, lider la nivel mondial, infiintat in anul 1992, cu active in administrare de 66 miliarde dolari si birouri in San Francisco, Fort Worth, Austin, Dallas, Houston, New York, Beijing, Hong Kong, Londra, Luxemburg, Melbourne, Moscova, Mumbai, São Paulo, Shanghai, Singapore si Tokyo. TPG Capital are o vasta experienta in investitii in companii publice si private la nivel global, investitii efectuate prin achizitii finantate prin credite, recapitalizari, divizari, investitii cu potential de crestere, asocieri si restructurari. Firma a fost foarte activa in ultimii douazeci de ani realizand investitii majore in Asia, incluzand BTPN, Shenzhen Development Bank, Daphne, China Grand Auto si investitii in Australia, incluzand Healthscope, Myer, Pet Barn, Alinta si Inghams.

PAG este unul dintre cei mai mari administratori de investitii alternative din Asia, cu fonduri in administrare in sectoarele Private Equity, imobiliare si strategii de randament absolut. PAG are in prezent fonduri de 11 miliarde dolari in administrare, cu peste 300 de angajati si birouri in Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Beijing, Sydney, Singapore, Seul, Shenzhen si Delhi. PAG Asia Capital ("PAGAC"), strategia curenta a fondului de Private Equity a PAG, este de a investi 2,5 miliarde USD din fondul de buyout pan-asiatic si detine in portofoliul actual investitii structurate pe servicii financiare in sectoarele farmaceutic, auto si retail. In plus, fata de experienta vasta in private equity, PAG are o experienta solida in domeniul imobiliar, realizand peste 500 de tranzactii imobiliare in Asia cu o valoare totala a investitiei de peste 20 miliarde dolari.

Cu 140.8 miliarde dolari in active nete la 31 decembrie 2013, Ontario Teachers' Pension Plan (Fondul de pensii al profesorilor din Ontario) este cel mai mare fond de pensii dedicat unei singure profesii in Canada. Organizatie independenta, ea investeste capitalurile fondului de pensii si administreaza pensiile a 307,000 cadre didactice active si pensionate din Ontario.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar