transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-11-2013

Electronic Arts a inchiriat intreaga cladire de birouri AFI Park 2 de la AFI Europe Romania

Electronic Arts a inchiriat intreaga cladire de birouri AFI Park 2 de la AFI Europe Romania

AFI Europe a semnat cel mai mare și mai important contract de închiriere de anul acesta din România. Clădirea de birouri AFI Park 2, care se află în prezent în construcție, a fost închiriată integral de către Electronic Arts. AFI Park 2, cu o suprafață construită de 20.000 de metri pătrați și cu o suprafață închiriabilă de 12.200 mp., este cea de-a doua clădire din cele cinci ce vor face parte din complexul de birouri AFI Park, situat lângă renumitul mall AFI Palace Cotroceni. Tranzacția a fost intermediată de către Jones Lang LaSalle, care reprezintă exclusiv Electronic Arts Inc. la nivel global, și de către The Advisors/Knight Frank, reprezentantul exclusiv AFI Europe.

AFI Park 2 a fost proiectat în conformitate cu specificaţiile tehnice ale Electronic Arts, care prevăd criterii foarte înalte şi particulare cu privire la electricitate, sistemul HVAC şi securitatea informaţiei.

„Faptul că Electronic Arts, una din companiile lider ale lumii, a ales să se relocheze şi să se extindă în AFI Park este o dovadă a capacităţilor noastre de a oferi spaţii de birouri de calitate, adaptate nevoilor particulare ale companiilor de IT, incluzând o clădire eficientă din punct de vedere energetic, care duce la o maximizare a activității chiriașilor, randament ridicat prin designul sistemului de podele şi finisaje de calitate superioară.

Contractul de închiriere semnat cu Electronic Arts arată încă o dată că AFI Park, cu ciclul său de dezvoltare constant prin care livrează o nouă clădire la fiecare 14 luni, este soluţia perfectă pentru chiriaşii care caută opţiuni de extindere şi soluţii pentru viitoarele lor nevoi de dezvoltare”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

„Datorită interesului manifestat de companii multinaţionale faţă de AFI Park şi având în vedere că cea de-a doua clădire este închiriată în întregime şi că deja suntem în negocieri avansate pentru un contract de pre-închiriere a 6.000 mp. în cea de-a treia clădire, AFI Park 3, aflată în prezent în construcţie şi urmând a fi finalizată la sfârşitul lui 2014, AFI Europe plănuieşte să înceapă construcția proiectelor AFI Park 4 și 5 anul viitor”, a adăugat David Hay.
 „Credem că acest amplu contract de închiriere semnat cu o companie americană de top, activă în domeniul dinamic şi atractiv al tehnologiei, este cea mai importantă tranzacţie de închiriere pentru piaţa românească în 2013 şi o dovadă că România se află înaintea unor ţări competitive din Europa Centrală şi de Est precum Polonia, Ungaria sau Cehia când vine vorba de IT&C. AFI Park 2 oferă soluţii individualizate pentru nevoile specifice ale chiriașilor”, a menționat Marius Scuta, Director al departamentului de birouri al Jones Lang LaSalle.

„Suntem încântaţi că povestea noastră de succes în reprezentarea AFI Park, care a început acum doi ani, continuă cu această tranzacţie, cea mai mare încheiată pe piaţa de birouri din România în 2013. Aceasta este o dovadă în plus că împărtăşim o viziune comună cu AFI Europe, dezvoltatorul proiectului, în ceea ce priveşte locaţia şi standardele de calitate ale unui parc de afaceri de succes”, a adăugat Horia Moldovan, Associate Director, divizia birouri a The Advisers/Knight Frank.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar