transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-01-2014

ETEM Systems - formele avangardiste de cladiri de birouri, noua provocare pentru proiectarea subansamblurilor arhitecturale

ETEM Systems - formele avangardiste de cladiri de birouri, noua provocare pentru proiectarea subansamblurilor arhitecturale

Sisteme de fatade ventilate, pereti cortina si sisteme de protectie solara -  sunt solutiile cele mai utilizate in proiectele de cladiri de birouri in Romania, in 2013. Concluzia apartine specialistilor ETEM Systems in urma analizei portofoliul de proiecte de referinta al companiei, proiecte dezvoltate in lunile anterioare.

Conceptul de fatada ventilata este implementat de peste 10 ani in Romania, fiind agreat de arhitecti atat pentru caracteristici de eficienta energetica a cladirii, cat si pentru faptul ca permite un montaj sigur, rapid si fara greseli de aliniere a finisajelor exterioare: placari ceramice, HPL, placaj lemn compozit, piatra, fibrociment sau material compozit din aluminiu tip "sandwich".

Specialistii ETEM Systems considera insa ca se simte nevoie de o mai mare varietate in proiectarea formelor cladirilor pe piata locala, astfel ca solutiile arhitecturale disponibile sa fie folosite la maximul lor potential.

„ETEM Systems, prin intermediul departamentului R&D, inoveaza permanent subansambluri structurale din aluminiu ce fac legatura intre componenta rezistenta a cladirii si noile tipuri de placari exterioare lansate in domeniul constructiilor. In 2014 ne-am dori sa existe o mai mare varietate in proiectarea formelor anvelopantei exterioare a sediilor de birouri din Romania, iar volumetriile acestora sa iasa din tiparul geometric de tip prismatic,” a declarat Irina Ivan, arhitect consultant in cadrul ETEM Systems.

Producatorul elen de sisteme arhitecturale din aluminiu, ETEM Systems a finalizat livrarile pentru mai multe proiecte de cladiri de birouri din capitala. Astfel, pentru Floreasca Business Park s-au livrat sistemul de fatada ventilata Vario pentru fixarea placilor ceramice, sistemul E85 – perete cortina antivandalism. Pentru cladirea de birouri Mihai Bravu Office (5 etaje), s-au montat sisteme de fatade ventilate, Etalbond, sistemul de pereti cortina E85 si sistemul de umbrire solara E66.Cererea pentru sistemele arhitecturale descrise anterior a venit si din provincie. Astfel, pentru cladirea de birouri Blue Wings de 14 etaje (5500 mp suprafata birouri) din Craiova s-au livrat sisteme de fatade ventilate, Etalbond, precum si tamplarii exterioare glisante si batante. La cladirea de biouri Modec Center Business din Pitesti (9 etaje) au fost puse in opera sisteme de pereti cortina E85, sisteme de fatade ventilate BRAVO si VARIO, parasolare fixe, sisteme de tamplarie interioare batante si glisante, precum si solutii de tamplarie exterioara glisanta.

Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2??003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani - VIOHALCO.

ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 de tari. Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale.

ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche. In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar