transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2012

ETEM Systems va furniza structuri metalice pentru reabilitarea City Mall

ETEM Systems va furniza structuri metalice pentru reabilitarea City Mall

Producatorul de sisteme de aluminiu ETEM Systems SRL a fost ales pentru a furniza materiale pentru reabilitarea City Mall din Bucuresti.
 
Dupa ce recent a fost vandut, noul administrator mizeaza pe o reabilitare rapida a fatadelor exterioare ale centrului commercial. Livrarile pentru acest proiect incep in luna Decembrie 2012 si au ca termen de finalizare Iunie 2013.

ETEM Systems va furniza sistemele E-85 pentru pereti cortina, sistemul E-24 pentru intrarile principale cu inalta izolare termica si minimum 9.000 mp de panouri compozite din aluminiu (Etalbond FR).
 
“Este un proiect important pentru noi ce ne consolideaza in continuare pozitia de furnizor de top de sisteme de aluminiu certificate si integrate pentru aplicatii arhitecturale,” a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems.
 
Toate sistemele care urmeaza sa fie furnizate satisfac cele mai inalte proprietatile mecanice si termice si au fost certificate in conformitate cu standardele IFT  Rosenheim Institution din Germania.

Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2??003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani - VIOHALCO.

ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 de tari.

Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche.

In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jenay
Big help, big help. And supelraivte news of course.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar