transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2013

Evolutia pietei de apartamente si garsoniere de inchiriat in Bucuresti, in mai 2014

Evolutia pietei de apartamente si garsoniere de inchiriat in Bucuresti, in mai 2014

In luna mai 2013, in Bucuresti s-au dat spre inchiriere 2.700 de garsoniere si apartamente, conform raportului lunar de monitorizare realizat de AnunturiParticulari.ro.

Dintr-un stoc total estimat la 5.500 de locuinte date spre inchiriere la nivelul intregului Bucuresti, 2.726 de oferte sunt intrate pe piata numai in luna mai 2013. Explicatia pentru aceasta tendinta este ca ,in momentul de fata, chiriasii au inceput sa se mute. Rata pentru un apartament printr-un credit bancar, mai ales prin programul guvernamental “Prima Casa”, este cu mult sub chiria pentru aceeasi locuinta.

In luna mai a acestui an, pe piata inchirierilor s-a inregistrat un numar de 2.726 de oferte noi, cu 13,4% mai mult decât in aceeasi perioada din anul 2012.

Asadar, luna trecuta cele mai multe oferte noi au venit din partea proprietarilor de apartamente cu 2 camere- 1.175 de oferte. Tot in luna mai circa 997 de bucuresteni si-au dat spre inchiriere garsonierele. In cazul locuintelor cu 3 camere, numarul ofertelor noi a fost de 450. In timp ce pe segmentul apartamentelor cu 4 camere, numarul ofertelor a fost de doar 104.

Raportul lunar de monitorizare realizat de Anunturiparticulari.ro indica pentru luna mai 2013 scaderi in cazul chiriilor pentru garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, fata de aceeasi perioada din 2012. In timp ce inchirierea unei locuinte cu 4 camere a fost mai scumpa in mai 2013 cu 5% fata de mai 2012.

Cea mai mare scadere in cazul chiriilor medii s-a inregistrat pe categoria apartamentelor cu 3 camere, in ultimul an. Astfel, chiria medie in luna mai a scazut cu 4%, fata de aceeasi perioada din 2012, atingând valoarea de 449 de euro.

In mai 2013, chiria medie in cazul unei garsoniere a scazut cu 2% fata de mai 2012, ajungând la 222 de euro.

In ceea ce priveste chiria medie pentru un apartament cu 2 camere, aceasta a scazut cu 1 % intr-un interval de 12 luni, atingând valoarea de 317 euro.

In cazul chiriilor pentru locuintele cu 4 camere, acestea au crescut cu 5% in ultimul an. Chiria medie a ajuns in luna mai 2013 la 691 euro.


AnunturiParticulari.ro a fost lansat in anul 2001 de compania Agentie.net si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet. Statistica are la baza ofertele imobiliare din Bucuresti, publicate de persoanele particulare in toata presa scrisa si pe internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate initial de proprietari.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Keyty
UPDATE: Puteti vedea aici o lista cu oamenii care au venit. Alte poze de la inrltniae sunt pe Schimb de carti, la Jen si la Subiectiv. Iar despre schimbul de carti de la Timisoara (pacat ca de ce n-a fost interesat) puteti citi aici. [...]
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar