transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2013

Flanco a finalizat prima transa din programul de modernizare a retelei nationale de magazine cu investitii de peste 350.000 de euro

Flanco a finalizat prima transa din programul de modernizare a retelei nationale de magazine cu investitii de peste 350.000 de euro

Flanco a finalizat modernizarea primelor 8 magazine din cele 20 de spatii programate pentru reamenajare în acest an. Lucrările au presupus o investitie totală de peste 350.000 de euro, parte din programul de 2 milioane de euro pentru reamenajarea si extinderea retelei nationale de magazine bugetat pentru 2013.

În prezent, reteaua Flanco cuprinde 78 de spatii comerciale, amplasate atât stradal cât si în centre comerciale. Reteaua se va extinde anul acesta prin deschiderea de noi spatii, asa cum este Flanco Promenada Mall Bucuresti. Concomitent se lucrează la modernizarea magazinelor din tară, în linie cu obiectivul Flanco de a oferi cea mai bună experientă de cumpărare clientilor săi.

Flanco si-a propus ca pe termen mediu cât mai multe magazine să ofere clientilor posibilitatea de testare a produselor expuse, conectând aparatura electronică si electrocasnică la reteaua de curent electric din magazin. Acest concept inovator a fost inaugurat de Flanco în 2011 în magazinul din Bucuresti Unirea Shopping Center si oferă vizitatorilor posibilitatea de a interactiona cu produsul înainte să ia decizia de cumpărare. În paralel se continuă sesiunile de training pentru consultantii Flanco, pentru care compania va investi peste 350.000 euro în 2013.“În 2013 aproape un sfert din totalul de magazine, adică peste 20 de spatii comerciale din reteaua Flanco, vor fi reamenajate. De la inceputul anului 8 magazine au fost modernizate cu un buget de peste 350 000 euro. De asemenea, suntem în negocieri pentru o serie de spatii noi pentru a extinde reteaua si pentru a fi aproape de cât mai multi clienti Flanco, din Bucuresti si din tară” a declarat Violeta Luca, CEO Flanco. Cele 8 magazine cu care s-a început planul de modernizare al retelei sunt Slobozia, Arad Kaufland, Bacău, Petrosani, Suceava Carrefour, Târgu Jiu Kaufland, Pitesti Auchan si Buzău Kaufland.

În 2012, Flanco a fost cel mai rentabil retailer electroIT, cu vânzări de peste 3000 EUR/mp.

Flanco a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 137 milioane EUR, în crestere cu 25% comparativ cu anul anterior, si o cotă de piată de 13%. Astfel, compania a devenit al doilea cel mai important retailer traditional din România, urcând o pozitie în topul celor mai importanti jucători din industrie. Pentru 2013 compania estimează un avans al afacerilor de 15%.

Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri de electroIT din România, cu cel mai bun randament al vânzărilor raportat la suprafata comercială. Cu o retea natională de 78 de magazine si o echipă de peste 900 de oameni, Flanco îsi propune să devină retailerul preferat al românilor, oferindu-le clientilor cea mai bună experientă de cumpărare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nikki
This is a really intelliegnt way to answer the question.
Jamie
Am postat o sizseare tot pt cei de la Flanco prin care ei pacalesc cumparatorii cu preturile afisate si schimbate doar cu o zi inainte de reduceri la o combina frigorifica dar a fost sters , nu am facut decat sa-i numesc nesim ord..si rusine Flanco , ce interese ai domnule redactor sau cum sa te numesc , spaga ajunge si in redactie ??
Githa
I actually found this more entretainnig than James Joyce.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar