transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-01-2014

Fostul hipermarket PIC din Oradea va deveni parc logistic

Fostul hipermarket PIC din Oradea va deveni parc logistic

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic S.A., a finalizat vânzarea Hipermaketului PIC Oradea către Western Logistics SRL, firmă afiliată grupului Alf Mizzi & sons Ltd, unul dintre cele mai prestigioase din Malta, ce acoperă o gamă largă de segmente de afaceri, incluzând dezvoltări imobiliare, distributie, retail, publicitate, turism, productie si mass media.

„Tranzactia s-a realizat in contextul unei piete imobiliare cu o lichiditate scăzută, îndeosebi pentru activele a căror valoare se ridică la câteva milioane de euro. Cumpărătorul a fost găsit prin intermediul retelei globale a PwC”, a declarat Cristian Răvăsilă, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC România.

În scurt timp, Hipermarketul Oradea va fi reconvertit intr-un spatiu logistic.  În acest sens noul proprietar a început deja demersurile de compartimentare si închiriere, în întregime sau partial, pentru companii interesate de productie industrială, stocare si distributie, logistică, dar si pentru spatii de birouri.

„Suntem încântati de realizarea acestei tranzactii. Considerăm că piata din România oferă perspective atrăgătoare de dezvoltare pentru parcurile industriale, îndeosebi pentru parcurile logistice din vestul tării care au acces rapid la piata Europei Centrale” a declarat Jonathan Diamantino, Managing Director al Western Logistics SRL.

Pic SA a intrat în procedura de faliment în anul 2012 si mai detine încă patru hipermarketuri, la Pitesti, Brăila, Călărasi si Craiova, aflate în diverse stadii procedurale de valorificare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar