transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-05-2013

Garanti Credite Ipotecare - website interactiv si faciliteaza accesul clientilor catre oferte personalizate

Garanti Credite Ipotecare - website interactiv si faciliteaza accesul clientilor catre oferte personalizate

Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare din România, îsi îmbunătăteste comunicarea cu clientii si lansează un website interactiv, unde acestia au acces direct la ofertele companiei si la aplicatii inteligente menite să le faciliteze interactiunea.

Noul website este accesibil la www.garanti-ipotecare.ro si se înscrie în strategia companiei de a fi cât mai aproape de clientii săi, astfel încât să le poată oferi servicii si produse cât mai adaptate nevoilor acestora. În acest sens, platforma nou lansată pune la dispozitia tuturor celor care doresc să aplice pentru un credit ipotecar o serie de aplicatii care simplifică procesul de interactiune cu compania.

Una dintre aceste aplicatii este Calculatorul de Credit, un instrument complex care permite calcularea automată a ratelor pe care un potential client le-ar plăti în diverse conditii de contractare a unui credit.

Clientii pot aplica direct pentru un credit, urmând apoi să fie contactati de către un consultant Garanti Credite Ipotecare, în maximum două zile lucrătoare.

O altă facilitate o reprezintă accesul la zona Platformă Online Client, unde clientii companiei îsi pot verifica permanent situatia financiară a contractului de credit.

„Garanti Credite Ipotecare se aliniază strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse si servicii. Era deci firesc ca si prezenta online a companiei să faciliteze accesul clientilor si potentialilor clienti la oferte dedicate, astfel încât interactiunea cu acestia să crească si la fel si gradul lor de satisfactie cu privire la serviciile companiei”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.Accesând sectiunea „Oportunităti” din cadrul noii platforme online, clientii pot solicita cele mai noi oferte speciale si se pot abona la newsletter-ul lunar.

Pentru cei care sunt mereu pe fugă, website-ul oferă o aplicatie pentru telefonul mobil, printr-un cod QR. Clientii si potentialii clienti au posibilitatea de a descărca aplicatia si pot aplica pentru un credit direct de pe telefoanele lor mobile.

„Avem ca scop cresterea eficientei si construirea unei relatii durabile cu clientii nostri, bazate pe facilitătile pe care le oferim si pe gradul înalt de personalizare a ofertelor”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.

Garanti Credite Ipotecare este brandul sub care functionează compania Domenia Credit IFN SA, parte din Grupul financiar-bancar Garanti.

Garanti Credite Ipotecare este prima şi cea mai mare societate de credit ipotecar specializată în oferirea de credite pentru achizitie, renovare şi construire de locuinte şi pentru achizitie de teren, precum şi credite de nevoi personale cu ipotecă şi credite de consolidare a datoriilor.

La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Domenia Credit IFN SA a devenit Turkiye Garanti Bankasi, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificări a actionariatului, Domenia a fost inclusă în Grupul financiar bancar Garanti, continuându-şi activitatea sub brandul Garanti Credite Ipotecare.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sanjaytarun
That's an inglleitent answer to a difficult question xxx
cazangioglu marilena
doresc un credit pentru achizitie imobil
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar