transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2015

Global City Business Park inchiriaza 1600 mp si anunta 3 noi chiriasi

Global City Business Park inchiriaza 1600 mp si anunta 3 noi chiriasi

Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucurestiului detinut de fondul de investitii Global Finance, anuntă semnarea a trei noi contracte si extinderea spatiilor pentru unii dintre chiriasii deja existenti.

„Începând cu această lună, Global City Business Park a finalizat procesul de închiriere a încă 1.600 de metri pătrati, odată cu venirea a trei noi chiriasi si extinderea spatiului de către unii din cei existenti. Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe si unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală si de Est, si-a extins spatiul, ocupând integral etajul în care îsi desfăsura activitatea de la începutul anului”, a declarat Sorin Macoveiu, Commercial Manager Global Finance România.

Bergenbier nu este singura companie care a ales să extindă spatiile ocupate, Euroins si Adama Agricultural Solutions mărindu-si, de asemenea, suprafatele ocupate în cadrul Global City Business Park.

Potrivit reprezentantului companiei, noii chiriasi din cadrul Global City Business Park sunt Altex Service Center, divizia de service a binecunoscutului retailerului Altex România, AutoItalia Group, importatorul mărcii JEEP în România, si Ted’s. Altex va ocupa un spatiu de birouri de 650 de metri pătrati, în timp ce AutoItalia Group a ales închirierea unei suprafete de 450 de metri pătrati, la parterul uneia dintre cele două clădiri, urmând să amenajeze un showroom JEEP.

„Cel de-al treilea nou chirias este cafeneaua Ted’s. Venirea sa în cadrul Global City Business Park reprezintă un avantaj pentru toti chiriasii nostri, care beneficiază astfel de o gamă diversificată de facilităti”, a mai spus Sorin Macoveiu.Acesta a subliniat că noua cafenea va completa zona de retail foarte bine dezvoltată, care oferă celor peste 2.500 de persoane ce lucrează în incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, un salon de înfrumusetare, o farmacie, două ATM-uri si un magazin Inmedio.

În ceea ce priveste decizia companiilor Altex Service Center, AutoItalia Group, Bergenbier, Euroins si Adama Agricultural Solutions de a închiria sau a extinde spatiile ocupate, reprezentantul companiei sustine că beneficiile oferite de Global City Business Park, printre care existenta unor spatii de birouri de clasa A cu o eficientă ridicată, chiriile competitive si costurile scăzute de mentenantă comparativ cu alte proiecte similare, au avut un impact pozitiv. 

Situat în zona de Nord a Bucurestiului, Global City Business Park are o suprafată construită de 56.000 mp si un total de spatii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri cu un regim de înăltime de P+10. În plus, proiectul dispune de o suprafată de 28.000 mp construiti subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 si a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

În acest moment, Global City Business Park are peste 30 de chiriasi, cea mai mare parte a suprafetei închiriate fiind ocupată de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC România, Total Soft, Euroins, Ford, Honda, Bergenbier, Quntiles sau Monsanto.

Global Finance, înfiintată în 1991 în Atena, este o firmă independentă de investitii, printre pionierele domeniului private equity si venture capital din regiune, ce si-a construit de-a lungul timpului un portofoliu exceptional. Operatiunile Global Finance constau în managementul fondurilor private de capital, dezvoltare imobiliară si servicii de consultantă în Europa de Sud-Est.

În 2005, Global Finance a intrat pe piata imobiliară, vizând investitii în România, Bulgaria si Serbia. Global Finance are birouri în Atena, Sofia, Bucuresti si Belgrad.

Global Finance este una dintre cele mai experimentate firme din Europa în domeniul private equity, realizând mai mult de 80 de investitii în 11 tări, în diverse medii economice si politice. Compania a intrat pe piata din România în 1996, iar de atunci a investit în diverse domenii, precum cel farmaceutic, tehnologic, al telecomunicatiilor, al produselor alimentare, al reciclării, al asigurărilor, dar si în imobiliare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar