transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-12-2014

Hercesa vinde un teren de aproape 13.000 m.p. in zona Carrefour Orhideea

Hercesa vinde un teren de aproape 13.000 m.p. in zona Carrefour Orhideea

Compania spaniola de dezvoltare imobiliara Hercesa a incheiat tranzactia de vanzare a unui teren de 12.700 m.p. catre un vehicul cumparator detinut de compania de dezvoltare imobiliara Primavera Development si Forte Partners.

Crosspoint Investment Banking & Real Estate a fost desemnat consultant in cadrul acestei tranzactii, inca de la debutul negocierilor, oferind servicii de consultanta imobiliara si consiliere privind structurarea financiara a tranzactiei.

Terenul este situat in zona de vest a Capitalei, in proximitatea centrului comercial Carrefour Orhideea (cu deschidere la bulevardul Orhideelor), iar pe locatia acestuia urmeaza dezvoltarea unui proiect mixt - incluzand componentele de retail si birouri. Negocierile pentru vanzarea acestui teren au inceput in luna noiembrie 2013.

“Dupa o perioada in care piata tranzactiilor cu terenuri a stagnat semnificativ si dupa semnalele pozitive din ultima perioada, acesta este unul dintre deal-urile care transmit semnale de incurajare in piata – este una dintre cele mai mari achizitii de terenuri incheiate in ultimii doi ani in Bucuresti. 

Anul acesta am observat un interes crescut din partea mai multor investitori in a achizitiona terenuri. Din punctul de vedere al ofertelor existente in piata, 2014 a fost un an bun pentru acei investitori care si-au pregatit inca de acum infrastructura pentru urmatoarele dezvoltari”, declara Codrin Matei, managing partner, Crosspoint Investment Banking & Real Estate. 

“Am plasat aceasta investitie intr-un moment in care piata imobiliara da semne de redresare iar zona are un mare potential, inca insuficient exploatat  – este o zona in care nu s-a investit inca major si privim ca o mare oportunitate dezvoltarea de proiecte in aceasta zona”, a declarat Daniel Tanasoiu, proprietar Primavera Development.“Aceasta tranzactie este semnificativa din doua puncte de vedere, in viziunea noastra: pe de o parte, marcheaza un reper pentru tranzactiile si viitoarele dezvoltari in aceasta zona din Bucuresti iar pe de alta parte, pentru Hercesa reprezinta o sursa de consolidare a celorlalte investitii imobiliare pe care le deruleaza in acest moment” a declarant Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Hercesa.

Crosspoint este una dintre cele mai experimentate case de investitii de pe piata romaneasca, cu portofolii totale gestionate pana in prezent de peste 150 mil. EUR si peste 50 de mari proiecte, pentru companii locale si multinationale.

Fondat in 2005, Crosspoint ofera, prin diviziile de Investment Banking si Real Estate, servicii sofisticate de tranzactionare si consultanta pentru domeniul imobiliar, cat si solutiile financiare necesare marilor investitori.

Crosspoint Real-Estate este reprezentant exclusiv pentru Romania al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE),  o retea internationala de prestigiu care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar, ce realizeaza la nivel mondial tranzactii anuale in valoare de peste 300 mld. EUR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar