transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2015

Hornbach: romanii aleg tot mai des sisteme inteligente pentru controlul locuintei de la distanta

Hornbach: romanii aleg tot mai des sisteme inteligente pentru controlul locuintei de la distanta

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, tot mai multi români aleg montarea în locuinte a sistemelor inteligente de control al  instalatiilor, dorind să fie mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în locuinta lor si chiar să opereze anumite modificări prin intermediul smartphone-urilor sau a altor gadgeturi.

Conform Hornbach, pericolul unor accidente si dorinta de a-si proteja bunurile îi determină pe români să caute solutii alternative pentru a-si tine în sigurantă locuinta chiar si de la birou sau din vacantă. În acest sens, în luna martie, clientii Hornbach vor avea posibilitatea să cunoască mai bine gama de instalatii electrice si să se consulte cu specialistii Hornbach referitor la posibilitătile de instalare a acestora.

„Noile sisteme de control a cirucuitelor electrice sunt unele dintre cele mai cerute de către clienti în ultima perioadă. Acestea pot fi conectate la orice smartphone si permit întreruperea/pornirea curentului electric din casă prin intermediul unei aplicatii speciale, reducând astfel riscul producerii unor accidente. Pretul pentru un astfel de produs porneste de la 349 lei, iar numărul celor care optează pentru aceste game este în crestere constantă”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Dincolo de aceste sisteme inteligente, gama de instalatii electrice Hornbach cuprinde prize pentru diverse aplicatii, cabluri si accesorii de mascare a instalatiilor electrice, dar si aparataje electrice si accesorii precum unelte necesare montării acestora, potrivite atât proiectelor rezidentiale, cât si celor comerciale.

Dintre brandurile de instalatii electrice pe care cei interesati pot achizitiona de la Hornbach fac parte instalatiile electrice Legrand, Schneider, Gewiss, TEM, Dietzel, Wago, Eaton, Comtec, la care se adaugă si mărcile proprii retailerului, precum Flair.

Românii rămân constanti în alegerea plantelor aromatice
 
Tot în luna martie, vizitatorii Hornbach îsi vor putea completa colectia de mirodenii, având în vedere expozitia specială din cadrul magazinelor Hornbach.

Cu această ocazie, pasionatii de grădinărit vor putea alege din peste 30 de soiuri de plante aromatice precum usturoi, curry, lămâită, salvie, mentă sau cimbru, toate răsadurile având un pret special de numai 14,99 lei.

tinând cont de întrebuintările multiple ale acestora – majoritatea fiind recomandate atât în bucătărie cât si în tratarea diverselor afectiuni, cei interesati pot alege, în functie de preferinte, să le achizitioneze atât la ghiveci, cât si sub formă de seminte.

„Din experienta noastră, o bună parte dintre clienti aleg să cumpere seminte, întrucât cultivarea plantelor aromatice se poate face atât în ghiveci, cât si în grădină, iar clima României prezintă conditiile optime pentru dezvoltarea acestora. De asemenea, plantele aromatice sunt foarte usor de întretinut”, a completat reprezentantul companiei. 

Printre noutătile din această categorie se remarcă menta Chocolate, cimbrul Fredo sau rozmarinul Gourmet. Totusi, potrivit companiei, majoritatea clientilor optează, în continuare, pentru gustul inconfundabil al busuoicului, acesta aflându-se an de an în topul celor mai vândute seminte de mirodenii, alături de rozmarin, mentă si levăntică.   

Pentru cei care vor să afle mai multe detalii despre cultivarea si întretinerea mirodeniilor, Hornbach organizează pe durata întregii luni o zonă specială în care clientii pot discuta cu specialisti în grădinărit pentru a afla care sunt cele mai potrivite plante ce pot fi cultivate în sezonul de primăvară, ce solutii de îngrijire necesită si, mai ales, ce functii suplimentare prezintă acestea. 

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 147 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar