transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2011

Investeste acasa - campanie lansata de Imoinvest in Cluj-Napoca si Sibiu

Investeste acasa - campanie lansata de Imoinvest in Cluj-Napoca si Sibiu Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea in Cluj Napoca si Sibiu campania intitulata “Investeste acasa”.


"Campania „Investeste acasa” se adreseaza milioanelor de romani care traiesc si lucreaza dincolo de frontierele tarii, dar care pastreaza in permanenta legatura cu tara, fiind atenti la noutatile, transformarile si oportunitatile care apar. Acestia pastreaza ideea revenirii in tara si perspectiva unor posibile investitii in imobile situate in localitatile din care provin sau in localitati care reprezinta pentru ei puncte de interes", spun initiatorii campaniei.


„Ideea campaniei ne-a venit realizand ca multi dintre clientii cumparatori ai apartamentelor din cadrul Ansamblului Rezidential Dumbrava Sibiu sunt romani care lucreaza in strainatate. Am remarcat si dorinta lor fireasca de a lua o decizie finala in ceea ce priveste o investitie imobiliara in Romania numai dupa ce vizioneaza - la fata locului - imobilul cautat".


"Ca atare, din dorinta de a veni in intampinarea romanilor care lucreaza in strainatate si sunt interesati de achizitia unui apartament , am hotarat sa le oferim celor care vin, vad si achizitioneaza apartamente dintre cele construite de catre IMOINVEST SA in arealul municipiilor Cluj-Napoca sau Sibiu, contravaloarea transportului necesar deplasarii in tara pentru respectivele vizionari”, a declarat Iosif Pop - Presedintele Grupului Financiar IMOFINANCE.


Pot participa la campania „Investeste acasa” atat romanii care lucreaza in strainatate si care detin lichiditatile necesare efectuarii unei investitii imobiliare, cat si romanii care obtin (legal si constant) venituri din strainatate dar care nu dispun de toata suma necesara achizitionarii unui apartament.


In sprijinul acestora din urma IMOINVEST SA aduce, in colaborare cu societatea IMOCREDIT IFN SA (o alta societate membra a Grupului Financiar IMOFINANCE), solutii de creditare atractive, cu maturitati de pana la 15 ani.


Ansamblurile IMOINVEST se disting intre proiectele imobiliare din Romania prin locatii deosebite, calitatea materialelor si lucrarilor incorporate, dar si prin nivelul ridicat de confort oferit de spatiile generoase ale apartamentelor cu una sau cu doua camere la Sibiu (cartierul Dumbrava) si respectiv trei sau patru camere la Cluj-Napoca (zona Muzeul Apei), mai spun oficialii companiei..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Janaye
That's a slick answer to a challenging qeusiton
Francesca
Voiam sa dau like-ul de Facebook. Problema e ca in momentul in care dau like, imi apare cum ca am dat like la aboulst toate postarile de pe acest blog Si nu imi plac toate.Insa aceasta postare suna al naibii de bine!!
Libby
I actually found this more entretaiinng than James Joyce.
Etty
Walking in the presecne of giants here. Cool thinking all around!
Welcome
It's like you're on a miisson to save me time and money!
petrica
Imi place cum actionati.Sa vad si practic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar