transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-08-2013

Jones Lang LaSalle a inchiriat peste 22.000 m2 de spatii de birouri in primele 8 luni ale anului 2013

Jones Lang LaSalle a inchiriat peste 22.000 m2 de spatii de birouri in primele 8 luni ale anului 2013

Jones Lang LaSalle a semnat recent un nou contract de închiriere, una dintre cele mai mari tranzacţii încheiate în România în 2013 pe piaţa spatiilor de birouri: 11.124 m2 reprezentând re-închirierea şi extinderea spaţiului ocupat de către compania americană Honeywell în clădirea Upground Offices. Upground Estates este proprietatea RREEF Real Estate, care este parte a grupului german Deutsche Bank.

De la începutul anului, departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a intermediat 12 contracte de închiriere cu spaţii de birouri, atât pe partea de reprezentare exclusivă a chiriaşilor precum şi pe cea de reprezentare a proprietarilor, contracte care însumează peste 22.000 m2.

Printre companiile  cu care Jones Lang LaSalle a colaborat în calitate de consultant exclusiv  în tranzacţii de închiriere în 2013 se numără Daimler Group- Mercedes Benz (3.000 m2), Halcrow (1.200 m2), ExxonMobil (1.000 m2), Cisco, Discovery şi Canon. În prezent, Jones Lang LaSalle este implicată în negocieri avansate pentru spaţii de peste 30.000 m2, multe dintre aceste noi tranzacţii fiind preconizate a se încheia în acest an.

Marius Scuta, directorul departamentului de birouri al Jones Lang LaSalle declară "Activitatea de închiriere de spaţii de birouri a companiei noastre s-a concentrat pe două direcţii: cereri noi ori consolidări ale spaţiilor actuale, precum şi contractele de re-închiriere.

Cererea provine în principal de la companiile deja existente pe piaţă, dar în prezent desfăşurăm negocieri pentru 7.000 m2 cu companii noi care au decis să deschidă birouri în România,  în defavoarea Poloniei sau a altor ţări din regiune".

Conform datelor Jones Lang LaSalle, în prima jumătate a anului, preluarea totală de spaţii de birouri a ajuns la aprox. 123.000 m2, dominată de cererea nouă de spaţii de birouri şi de contractele de re-închiriere. Companiile din domeniile IT & C, FMCG şi auto au concentrat cea mai mare  parte din totalul activităţii de leasing. S-a remarcat, de asemenea, o creştere semnificativă a stimulentelor financiare, atât în ceea ce priveşte numărul lunilor de chirie gratuita, cât şi a contribuţiilor financiare pentru amenajarea spaţiilor închiriate, aplicabile  contractelor de închiriere pentru suprafeţe ce depăşesc 2.000-3.000 m2 în clădiri deja finalizate. Până nu demult aceste stimulente se acordau cu precădere contractelor importante de pre-închiriere.

"Mandatele de reprezentare exclusivă a chiriaşilor reprezintă o parte substanţială a activităţii departamentului nostru. Aceste corporaţii reprezentate se aşteaptă ca echipele locale să furnizeze acelaşi nivel de competenţă şi profesionalism pe care il regăsesc în fiecare ţară unde JLL  îşi desfăşoară activitatea, indiferent dacă este vorba de SUA, Polonia sau România. Acesta este unul dintre argumentele care diferenţiază Jones Lang LaSalle de concurenţii săi, având cunoştinţe aprofundate asupra pieţei şi un nivel ridicat de etică şi profesionalism, condiţii obligatorii pentru corporaţiile pe care le reprezentăm şi ar trebui să constituie un standard şi în România", a declarat Marius Scuta.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sanely
spune:Mihai, eu ştiu foarte bine ce am scris şi am ipremsia că dumneata nu au fost atent la ce am scris.Reprezentantul BOR nu este membru al Sinodului de la Ierusalim, ci a fost chemat să dea explicaţii, dar el a refuzat. Informaţia a fost confirmată de mai mulţi membri ai Sinodului de la Ierusalim, dar e ţinută een taină de BOR.Pe de altă parte, eu nu fac partizanat, ci ştiri echidistante. Nu doar cei care spun minciuni slujesc altora, ci şi cei care ascund adevărul.Iar een ce priveşte faptul că BOR nu are o preocupare reală pentru aplanarea conflictului, vă veţi convinge singur. Cu durere o spun Deci lăsaţi Basilica că ştirile ei oficioase şi interesaţi-vă care este realitatea. E una mai dură dece2t pare.
Eugene
spune:Mihai, eu ştiu foarte bine ce am scris şi am iimpesra că dumneata nu au fost atent la ce am scris.Reprezentantul BOR nu este membru al Sinodului de la Ierusalim, ci a fost chemat să dea explicaţii, dar el a refuzat. Informaţia a fost confirmată de mai mulţi membri ai Sinodului de la Ierusalim, dar e ţinută een taină de BOR.Pe de altă parte, eu nu fac partizanat, ci ştiri echidistante. Nu doar cei care spun minciuni slujesc altora, ci şi cei care ascund adevărul.Iar een ce priveşte faptul că BOR nu are o preocupare reală pentru aplanarea conflictului, vă veţi convinge singur. Cu durere o spun Deci lăsaţi Basilica că ştirile ei oficioase şi interesaţi-vă care este realitatea. E una mai dură dece2t pare.
Shigeru
marinda - well, the past five years for me, as you know, were totally life cahnging. some of which, i thought for a while were bad, a test, punishment.. but thinking back, now i know it was all worth it.for the past five years i am thankful for: being in the air force, meeting and marrying derek, for our kids malia and auren. and im super super thankful that on the 28th of this month, derek will be getting baptized and soon after that we will be able to offer malia and auren!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar