transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2014

Jones Lang LaSalle lanseaza departamentul de terenuri si dezvoltare imobiliara

Jones Lang LaSalle lanseaza departamentul de terenuri si dezvoltare imobiliara

Jones Lang LaSalle inaugureaza departamentul de Terenuri si Dezvoltare Imobiliara. Compania l-a anuntat pe Attila Peli, fost director al departamentului de terenuri la Colliers pana in 2009, care isi va asuma rolul de director al departamentului de terenuri si dezvoltare imobiliara.

Attila are o experienta incontestabila in domeniul consultantei si vanzarilor de terenuri, cu peste 7 ani de rezultate exceptionale, incheind tranzactii de peste sute de milioane de euro. In 2009, el a decis sa urmeze o provocare personala, pornind o companie pe cont propriu intr-un domeniu diferit: productie video si media. O serie de documentare create de el au fost selectate si difuzate la diverse televiziuni si festivaluri locale si internationale.

Clientii vor avea acum posibilitatea de a efectua tranzactii cu terenuri pentru dezvoltari imobiliare comerciale si rezidentiale, precum si parteneriate de tip joint venture care implica terenuri, cu sprijinul noului departament infiintat de JLL. Departamentul va lucra in stransa colaborare cu departamentul de Capital Markets, furnizand servicii de consultanta integrate (one-stop) pentru proiecte in asteptare, care necesita parteneri pentru dezvoltare sau parteneri de capital.

Attila Peli, Head of Development and Land, declara: "Sunt bucuros sa ma intorc la vechea mea pasiune – brokeraj imobiliar – in cadrul Jones Lang LaSalle, o companie care cred ca are  toate ingredientele liderilor: o strategie clara, etica si experti instruiti pentru a aborda in mod corespunzator conditiile de piata actuale si oportunitatile viitoare. Dupa construirea propriei mele afaceri si asigurarea functionarii acesteia pe termen lung, cred ca este momentul optim sa ma angajez din nou in provocarea pietei imobiliare, aflata in prezent intr-un proces de recuperare, o recuperare care este evidenta pentru orice profesionist imobiliar cu experienta.

De asemenea, sunt bucuros ca am ocazia de a pune bazele noului departament de Terenuri si Dezvoltare Imobiliara, o misiune care mi se potriveste perfect, avand in vedere experienta mea atat cu o companie imobiliara cat si initiativa antreprenoriala, si sunt dispus sa imi pun in practica toate cunostintele dobandite pentru a asigura succesul departamentului in noul context imobiliar.”

Gijs Klomp, Managing Director pentru Jones Lang LaSalle Romania afirma: "Sunt incantat ca Jones Lang LaSalle, pentru a veni in intampinarea recuperarii iminente a pietei imobiliare romanesti, va oferi acum clientilor sai si servicii de consultanta pentru terenuri si dezvoltari imobiliare. Identificarea unui teren adecvat constituie fundamentul unei dezvoltari imobiliare de succes, cu toate acestea, piata terenurilor a fost intotdeauna caracterizata de o lipsa de transparenta si lipsa de profesionalism. Avand in echipa noastra un profesionist etic precum Attila Peli, responsabil pentru multe tranzactii de referinta pe acest segment in trecut, JLL va avea posibilitatea sa ofere pe piata servicii de calitate institutionala, ca punct de plecare pentru multe dezvoltari viitoare. “

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar