transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2016

Lidl construieste un nou sediu de birouri in Bucuresti, in parteneriat cu Skanska

Lidl construieste un nou sediu de birouri in Bucuresti, in parteneriat cu Skanska

Noul sediu central Lidl va fi una dintre cele mai sustenabile clădiri din Bucuresti, structurată în două corpuri separate, cu 4, respectiv 6 etaje, ambele beneficiind de caracteristici energetice de clasa A. Acesta va fi situat în zona de nord a capitalei si va avea o suprafată de aproximativ 12.500 m2 dedicati clădirii de birouri si 2.400 m2 pentru un nou magazin Lidl.

Pentru constructia noului sediu central se vor implementa solutii si tehnologii moderne care ating cele mai înalte standarde de eficientă energetică. Procesul de executie ales vizează obtinerea unei clădiri sustenabile, prin reducerea consumului de energie, a emisiilor, amprentei de CO2 si, implicit, a impactului asupra mediului înconjurător. Măsurarea performantelor proiectului se va face conform sistemul britanic de evaluare a clădirilor sustenabile BREEAM - cea mai înaltă certificare ecologică pentru măsurarea impactului clădirilor asupra mediului.

„Este un proiect inovator si complex, prin folosirea unora dintre cele mai avansate tehnologii din domeniul constructiilor. Ansamblul de clădiri care acomodează atât sediul nou de birouri, cât si un magazin, este proiectat si certificat pentru a fi cât mai eco-friendly.

Pe lângă utilizarea unor materiale de constructii ecologice sau chiar naturale ori reciclate, procesul de executie în sine este, de asemenea, în conformitate cu normele cele mai ridicate de protectie a mediului. Continuăm astfel demersul nostru spre sustenabilitate, printr-o dezvoltare imobiliară durabilă.”, a declarat Ionut Vasiu, Directorul Departamentului Central Imobiliare Lidl România.

În cadrul procesului de executie, realizat de Skanska România, vor fi implementate tehnologii ce folosesc refrigerant natural sau instalatii de încălzire ce utilizează energia geotermală. Vor fi încorporate panouri fotovoltaice, pentru a putea beneficia de energia solară si, tot în vederea  economisirii energiei, va fi utilizat un sistem de iluminat pe bază de LED-uri.

Un element revolutionar pentru clădirile de birouri va fi prezenta surselor de încărcare pentru masinile electrice.

“Această colaborare reprezintă o oportunitate semnificativă pentru divizia de constructii Skanska în România. Chiar dacă suntem un jucător tânăr pe piata românească, avem o filosofie de afaceri solidă la nivel global, fiind în acelasi timp atenti la contextul local. Skanska si Lidl împărtăsesc aceeasi viziune asupra durabilitătii, sănătătii, sigurantei si eticii si suntem încrezători că acest proiect va fi unul de referintă pentru ambele companii.", a declarat Richard Burleigh, Presedintele Skanska Construction România si Ungaria.

Lucrările pentru noul sediu central au început din luna ianuarie 2016, având ca termen estimativ de finalizare luna mai a anului 2017.

Activând în 27 de tări, cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

Skanska România este un dezvoltator si constructor de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile cresterii economice si stimulării afacerilor. Compania si-a început activitatea în România în anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară si constructii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar