transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2015

Mercury Logistics Park a fost vandut de catre Heitman, JLL a reprezentat vanzatorul in tranzactie

Mercury Logistics Park a fost vandut de catre Heitman, JLL a reprezentat vanzatorul in tranzactie

Mercury Logistics Park a fost recent vândut. Tranzactia a fost intermediată de JLL, care a reprezentat vânzătorul - administratorul fondului de investitii, Heitman, cu prezentă la nivel mondial.

Mercury Logistics Park este situat pe coridorul principal de logistică si distributie al României, în vestul  Bucurestiului, la Km 23 pe autostrada A1. Parcul cuprinde 3 unităti existente cu o suprafată totală de cca 34,000m2 si cca 11.58 ha de teren. Printre chiriasi se numără companii precum Dumagas Transport, Tibbett Logistics si Rhenus Logistics.

Troy Javaher, director EMEA Capital Markets, responsabil în CEE în cadrul  JLL, comentează: "Vânzarea Mercury Logistics Park este a doua tranzactie industrială semnificativă semnată în România în ultimele 6 luni, JLL fiind de asemenea implicat în achizitia Europolis Park de către P3, tranzactie record pentru această piată. Acest lucru demonstrează în mod clar apetitul tot mai mare al investitorilor pentru proprietăti industriale / logistice dominante în România. Acesta este o altă tranzactie importantă care subliniază expertiza noastră pe pietele de capital si succesul în promovarea României. Confirmă, de asemenea, pozitia dominantă a JLL în tranzactii ce implică proprietăti industriale si logistice în regiune.

"

Ronan O'Donoghue, Head of Portfolfio Management la Heitman, a declarat: "Am clădit un parteneriat strategic cu JLL în România  care durează de mai bine de 10 ani, precum si în CEE si pe pietele europene extinse. Apreciem contributia notabilă a JLL în această tranzactie. "

JLL (NYSE: JLL) este o firmă specializată în servicii profesionale si de management al investitiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clientilor care doresc să obtină valoare adăugată prin detinerea, închirierea sau investitiile în proprietăti imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 230 de sucursale în 80 de tări si înglobează cca 58.000 de angajati în întreaga lume.

Operând în numele clientilor săi, compania oferă servicii de management si servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 316 milioane m2 si  un volum total al investitiilor de 118 miliarde de dolari SUA rezultat din vânzări, achizitii si finantări la nivel global în 2014. Divizia de management al investitiilor - LaSalle Investment Management - administrează active imobiliare de 53.6 miliarde dolari SUA. JLL este marcă înregistrată a Jones Lang LaSalle Incorporated.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jodie
yo estoy de acuerdo con esto hay personas que no merecen estar en los medios no tienen la capacidad, pero hay tambiĆ©n quienes son hiĆ³acritps que se creen los saberlo todos y no saben ni papa por mas que estudien
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar