transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2013

Militari Residence - investitie de 73 mil. euro in cel mai mare complex rezidential All Inclusive din Romania

Militari Residence - investitie de 73 mil. euro in cel mai mare complex rezidential All Inclusive din Romania

Proiectul rezidențial Militari Residence, amplasat în vestul Bucureștiului, în apropiere de hipermarketul Metro, a necesitat până în prezent o investiție totală de aproximativ 73 milioane de euro, fiind cea mai mare dezvoltare rezidențială privată realizată pe piața locală. Complexul include 4.000 de apartamente, piscine interioare și exterioare, terase, restaurante, cluburi spa&wellness, săli de evenimente, școală, grădiniță, magazine, cabinete medicale și parcuri.

Militari Residence a fost dezvoltat pe o suprafață totală de aproape 15 hectare și este locuit de peste 6.000 de persoane, în majoritate tineri sub 35 de ani. Construcția complexului tip All Inclusive a început în anul 2008 și până în prezent au fost finalizate 3.500 de apartamente. Alte 500 de apartamente se află curs de dezvoltare și urmează să fie livrate în toamna acestui an. Din cele 500 aflate în construcție, peste 250 sunt în stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.
 
Pe lângă cele 42 de blocuri, Militari Residence include aproximativ 4.000 mp de parcuri, 2.500 locuri de parcare amenajate, restaurante, piscine, terase, cluburi spa și wellness și săli de evenimente construite și administrate de dezvoltator.

Locuitorii complexului nu plătesc taxe de mentenanță. De asemenea, în Militari Residence se regăsesc cabinete medicale, magazine, o școală și o grădiniță, construite de dezvoltator și operate de alți investitori.

“Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm mai mult decât un simplu proiect de locuințe, Militari Residence fiind în prezent cel mai mare complex rezidențial All Inclusive”, a declarat Radu Teleman, director de marketing în cadrul Militari Residence. “Investiția realizată până în acest moment este de circa 73 milioane de euro și a provenit din fonduri proprii, fiind susținută de vânzarea într-un ritm foarte bun a apartamentelor”, a adăugat Radu Teleman.
Militari Residence are cel mai rapid ritm de vânzare din piața rezidențială, de aproximativ 60-80 apartamente pe lună. Prețurile pornesc de la 550 euro/mp util și includ TVA. În prezent, mai sunt disponibile pentru vânzare circa 250 de apartamente.

“Profilul clientului este în continuare reprezentat de cuplurile tinere, care își doresc să beneficieze de facilitățile complexului, de la săli de fitness și spa, la restaurante, școli și spații de joacă pentru copii și care se află în cautarea unei oferte corecte de preț, în acord cu puterea lor de cumpărare și beneficiile pe care le apreciază la un proiect rezidențial”, a adăugat directorul de marketing al Militari Residence.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Buble
Aoleuuuuu, pai eu vin in ro si sa imi schimb patosarpul, ce bine ca o am pe vara-mea(la care nu prea vreau sa apelez, sa vada ca ma descurc si singura) chiar secretara sefului( hi h i hi) si cred ca va face ea totul, ma voi duce sau va veni ea sa mi-l aduca, cred ca tb sa semnez . am fost cu denise data trecuta si ne-au facut tantalaii aia nervii varza , asa ca pana la urma a tb sa imi sun neamul sa ma scoata din rah ca altfel nu puteam scoate fata din tara, la cat de corect se lucreaza si la cum nu te pui cu legea in ro . cu 100 de euro, s-a rezolvat : sac! brrr groaznic!!!!!!tare imi este rusine si ma apuca deja groaza, voi spune ca vin din thailanda ))
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar