transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2015

Noua cladire din cadrul Prologis Park Budapest-Sziget este cea mai sustenabila din Ungaria

Noua cladire din cadrul Prologis Park Budapest-Sziget este cea mai sustenabila din Ungaria

Prologis, Inc., lider mondial în dezvoltarea de spatii industriale, a anuntat astăzi că spatiul DC6 construit în Prologis Park Budapest-Sziget a obtinut cel mai înalt calificativ de sustenabilitate dintre toate clădirile din Ungaria.

Clădirea cu o suprafată de 7.500 mp a fost acreditată pe baza sistemului BREEAM cu calificativul „Bine”, devenind astfel prima proprietate din Ungaria care a obtinut acreditarea BREEAM conform noilor ghiduri. 

Clădirea build-to-suit a fost proiectată astfel încât să îndeplinească cerintele impuse de Transported Asset Protection Association. Aceasta include un spatiu de depozitare fără coloane, rampe pentru încărcare laterală si platforme pentru furgonete si cross-docking cu cornise de 6 m înăltime, oferind costuri operationale optime pentru încălzire si iluminat. Structura de stâlpi a clădirii de 7,5 m permite amenajarea a 45 de platforme alături de o rampă de încărcare laterală si o platformă pentru stivuitoare care să ocupe spatiul de 5.000 mp. Clădirea are o capacitate mai mare cu aproximativ 35 de platforme per spatiu închiriabil comparativ cu clădirile de logistică traditionale. 

Constructia a fost finalizată în noiembrie 2014 pentru DB Schenker, lider în furnizarea de servicii integrate de logistică si client pe termen lung la nivel global al Prologis, care închiriază de asemenea si un spatiu adiacent cu o suprafată de 20.000 mp. De asemenea, clădirea cuprinde si noul sediu oficial al DB Schenker, găzduind peste 200 de angajati într-un spatiu modern de birouri cu o suprafată de 2.

500 mp, construit la rândul său conform cerintelor de sustenabilitate si ergonomie.

“În calitate de lider la nivelul industriei în domeniul protectiei mediului, Prologis întelege importanta de a oferi cele mai bune spatii din industrie, eficiente din punct de vedere energetic, care să contribuie la reducerea costurilor operationale si la cresterea profitabilitătii clientilor. Suntem foarte mândri să fim prima companie din Ungaria care a obtinut calificativul „Bine” în baza noului ghid BREEAM, în special pentru o clădire industrială de tipul cross-dock”, a declarat László Kemenes, vice presedinte si country officer pentru Ungaria & România, Prologis. “Desi solutiile si conceptele de constructie a clădirilor verzi devin din ce în ce mai populare în Ungaria, există doar câtiva dezvoltatori care pot livra spatii moderne de ultimă generatie care să respecte cele mai stricte cerinte internationale pentru sustenabilitate precum cele impuse de BREEAM. Prologis este mândru să ocupe prima pozitie în acest domeniu.”

“Suntem foarte încântati în special pentru că am obtinut calificative înalte la categoriile energie si poluare din partea BREEAM”, a adăugat Balázs Bellák, seful project management, Prologis CEE. “Sistemele mecanice si electrice avansate integrate în clădire, combinate cu trăsături arhitecturale ergonomice, oferă clientului un mediu de lucru confortabil si eficient, reducând în acelasi timp costurile operationale cu un impact minim asupra mediului.”
 
Prologis Park Budapest-Sziget este un centru modern de distributie care însumează un spatiu total de peste 128.000 mp si prezintă un potential de dezvoltare suplimentar de 36.000 mp. Parcul este situat în zona industrială a Szigetszentmiklós, având acces direct la reteaua de drumuri nationale si internationale prin centura M0 a Budapestei.

Având un portofoliu ce totalizează 612.000 m2, Prologis este cel mai important furnizor de spatii industriale din Ungaria (date valabile la 31 martie 2015).

Prologis, Inc., este lider mondial în detinerea de spatii industriale. La 31 martie 2015, Prologis detinea sau avea investitii, integral sau prin co-investitii, în proprietăti si proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 55 milioane de metri pătrati în 21 de tări. Compania închiriază spatii de distributie moderne unui număr de peste 4.700 de clienti, care includ producători, retaileri, companii de transport, furnizori terti de servicii logistice si alte companii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar