transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2015

P3 extinde hub-ul european de distributie al VF Corporation in cadrul parcului P3 Prague D8

P3 extinde hub-ul european de distributie al VF Corporation in cadrul parcului P3 Prague D8

P3, investitor specializat si dezvoltator de proprietăti europene de logistică,  a semnat acordul pentru dezvoltarea unei clădiri la cheie de 23,445 m2 lângă clădirea deja existentă de 40,000 m2 ocupată de VF Corporation în parcul  logistic D8 la nord de Praga. Tranzactia vine la doar sase luni după ce P3 a finalizat depozitul de 40,000 m2 – faza 1 - pentru această companie si astfel va ridica suprafata totală ocupată de VF în parcul P3 Prague D8 la peste 106,000 m2.

Constructia noii unităti abia a început, iar termenul de finalizare a fost stabilit pentru luna aprilie 2016. Extensia pentru VF cuprinde o suprafată suplimentară de 19,869 m2 de spatii pentru depozitare si 3,576 m2 de birouri. VF este un retailer care detine branduri de îmbrăcăminte premium precum VANS, North Face, Wrangler si Timberland.

VF  este chirias al parcului D8 din anul 2004 si de atunci parcul a devenit unul dintre hub-urile centrale de distributie ale companiei în Europa. Nevoia de spatiu suplimentar se datorează expansiunii corporatiei în Europa.

La fel ca spatiul existent, noua clădire va fi construită la standarde certificate BREEAM, care încorporează caracteristici inovatoare de economisire a energiei  si durabile ecologic, si va crea un mediu de lucru plăcut pentru angajati.

Parcul P3 Prague D8 este situat în apropiere de iesirea 1 de pe autostrada D8, care leagă Republica Cehă de Dresda si Berlin.

Parcul are de asemenea legături directe cu mijloacele de transport public ale orasului Praga. D8 este unul dintre cele 14 depozite detinute în Republica Cehă de către P3, care este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti europene de logistică.

Tomas Micek, Country Head P3 în Republica Cehă a declarat: “Este extraordinar să vezi că unul dintre clientii nostri  se dezvoltă atât de rapid.  Suntem încântati că VF a decis să se extindă in D8 – acest fapt demonstrează avantajele acestui parc, fiind o locatie centrală, usor accesibilă, precum si beneficiile strategiei P3 de a furniza noi spatii de calitate, adaptate nevoilor specifice ale clientului.”

P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti de logistică în Europa. Având activităti în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 144 de  depozite, care totalizează 3 milioane m2 de spatii în nouă tări si un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spatii, de peste 1.3 milioane m2.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar