transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2015

P3 inaugureaza un nou parc logistic in Cehia

P3 inaugureaza un nou parc logistic in Cehia

După ce a demarat constructia primelor spatii logistice în parcul P3 Bucharest, investitorul specializat, dezvoltatorul si managerul de proprietăti europene de logistică P3 anuntă începerea lucrărilor la primul depozit în P3 Prague D11, un nou parc logistic situat în apropiere de Praga. Spatiul logistic cu o suprafată totală de 20.000 m2 va fi construit ca urmare a contractului semnat cu Exiteria, unul dintre retailerii online de top în industria mobilei în Cehia. Compania va ocupa 10.787 m2 din noul spatiu, restul de 9,213 m2 urmând să fie dezvoltat speculativ.

Exiteria este prezentă în Republica Cehă, Slovacia si Ungaria, unde detine magazinele online MABYT (www.mabyt.cz) si MT-nabytek (www.mt-nabytek.cz). În Cehia, îsi desfăsoară activitatea în orasul Brno, într-un spatiu de peste 11.000 m2, la care se adaugă acum Praga, ceea ce îi va permite să proceseze comenzile mult mai repede si mai eficient. Exiteria va folosi spatiul din P3 Prague D11 pentru a furniza mobilă în toată regiunea Bohemiei.

Exiteria ocupă temporar un spatiu de 4.

500 m2 în parcul P3 Horní Počernice, dar se va reloca în P3 Prague D11 atunci când clădirea va fi finalizată, în mai 2016. Noua clădire va fi construită conform cerintelor specifice ale Exiteria, inclusiv cele legate de echipamentul special de încărcare, adaptat pentru tipul de vehicule de transport pe care compania le utilizează pentru distributie.

Recent, P3 a primit recunoastere din partea industriei pentru proiectele sale din Europa. Compania a câstigat premiul cel mare la categoria Depozite si Parcuri Industriale, la cea de-a 17-a editie a galei Best of Realty, din Cehia. P3 a fost premiat pentru centrul de distributie de 40,000 m2 construit în sistem Build-To-Suit în P3 Prague D8 Park pentru VF Corporation, care detine branduri premium de retail precum VANS, The North Face, Wrangler si Timberland.

Gratie achizitiilor si investitiilor din ultimul an - inclusiv achizitia P3 Bucharest în România – P3 a câstigat si Premiul Investitorul anului în depozite în Europa Centrală si de Est, la cea de-a cincea editie anuală a galei CEE Investment and Green Building Awards, organizată de EuropaProperty la Varsovia, în această toamnă. Premiile recunosc excelenta în sectorul de investitii din Europa Centrală si de Est. Distinctiile le sunt oferite companiilor care au atins performante si care au încheiat investitii importante.

În România, P3 a început de curând prima constructie de tip Build-to-Suit de la achizitia P3 Bucharest, în urma unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafată totală de 81.000 m2 (care include o clădire existentă si două clădiri noi) pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa. Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 m2. Pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, P3 Bucharest dispune, totodată, de teren care permite dezvoltarea a 114.000 m2 de spatii suplimentare, cu unităti începând de la 4.000 m2 si până la 40.000 m2.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie sa o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar