transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-11-2015

P3 incheie un nou parteneriat cu Carrefour pentru un complex logistic de peste 81.000 m2

P3 incheie un nou parteneriat cu Carrefour pentru un complex logistic de peste 81.000 m2

La scurt timp după ce a lansat stirea că va demara prima constructie speculativă de 28.000 m2 în parcul P3 Bucharest din România, investitorul specializat, dezvoltatorul si managerul de proprietăti pan-europene de logistică P3 anuntă deja pre-închirierea clădirii, ca parte a unei tranzactii mai ample, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafată totală de 81.000 m2 pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa.

Noul complex Carrefour va include un depozit existent si un spatiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m2 . Este prima constructie de tip Build-to-Suit demarată de P3 în România, de la achizitia P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din tară, la începutul acestui an. Noile clădiri vor mări portofoliul total al P3 în România, portofoliu care cuprinde deja opt depozite, la circa 270.000 m2.

Ian Worboys, CEO-ul P3, declară: „Este unul dintre cele mai mari contracte încheiate anul acesta de P3 pe piata logistică din Europa Centrală si de Est. Faptul că o companie de calitatea si dimensiunea Carrefour a devenit clientul nostru, într-un proiect de o asemenea amploare, este o mare realizare pentru P3. România creste rapid ca piată, iar ambitiile noastre sunt foarte mari aici.

După ce am achizitionat P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din tară, la începutul acestui an, suntem foarte entuziasmati să facem un nou pas cu primul nostru proiect Build-to-Suit. Această tranzactie certifică numeroasele calităti ale parcului, inclusiv locatia si facilitătile lui, dar si capacitatea P3 de a livra clădiri concepute după nevoile clientilor, rapid si eficient din punct de vedere al costurilor. Carrefour este unul dintre clientii nostri în Franta si suntem încântati să colaborăm cu ei si în România”.

Constructia primei clădiri a început în octombrie 2015, spatiile logistice urmând a fi predate în mai multe etape, între aprilie si octombrie 2016.

Anca Damour, Director of Property & Corporate Affairs al Carrefour, precizează: „Odată cu succesul business-ului nostru multivalent a venit si nevoia de a ne extinde depozitele în nord-vestul Bucurestiului. De aceea, ne-am propus să dublăm spatiul pe care-l ocupăm prin constructia de noi clădiri Build-to-Suit, realizate după cele mai înalte standarde de mediu, pentru a ne adapta nevoilor noastre din prezent si din viitor”.

„Din cauza unor cerinte extrem de specifice si a unui interval de timp foarte strâns, proiectul a devenit foarte complex, de aceea as vrea să le multumesc tuturor colegilor implicati în el, inclusiv avocatilor de la tuca Zbârcea & Asociatii, consultantilor CBRE si partenerilor de la P3 pentru munca imensă depusă în încheierea acestui contract. Am ales să lucrăm cu P3 datorită expertizei lor în domeniul logistic, capacitătii dovedite de a răspunde asteptărilor noastre si abilitătii lor de a lucra pe un spatiu ocupat deja de alti clienti, permitând tuturor operatiunilor să continue în timpul constructiei”, adaugă Anca Damour.

Clădirile vor fi construite de P3 după cele mai noi standarde, menite să respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european si să eficientizeze costurile operationale. Compania lucrează îndeaproape cu echipa Carrefour si explorează diverse solutii tehnologice moderne pentru a atinge aceste obiective, inclusiv iluminare cu LED, management-ul alimentării cu apă, placare eficientă energetic (etansare în depozitul frigorific) si un sistem complet de management al clădirilor. Noul spatiu va fi proiectat, totodată, pentru a se adapta nevoilor în schimbare ale Carrefour, prin capacitatea de a fi extins.

Pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, lângă Bucuresti, parcul P3 Bucharest este ocupat în totalitate, în prezent. În plus, dispune de teren care permite dezvoltarea a 114.000 m2 de spatii suplimentare, cu unităti începând de la 4.000 m2 si până la 40.000 m2..

P3 Bucharest are acces direct si rapid la autostrada A1. Parcul se află în imediata apropiere a soselei de centură a orasului, care permite accesul facil către cele sase sectoare ale Bucurestiului, către Aeroportul International Henri Coandă, situat la 22 km distantă, si către autostrada A2.

Grupul Carrefour este cel mai mare retailer din Europa si al patrulea la nivel mondial. Are mai mult de 380.000 de angajati în întreaga lume. Cu peste 10.800 de magazine în 34 de tări, a generat o cifră de afaceri de 100,5 miliarde de euro în 2014. În România, Carrefour numără 185 de magazine (28 de hipermarket-uri, 103 supermarket-uri, 53 de magazine de proximitate si un magazin de comert online), o cifră de afaceri de 1,01 miliarde de euro (2014) si 10.000 de angajati. Carrefour România este al doilea cel mai mare retailer din România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie sa o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar