transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-03-2015

P3 l-a numit pe Andrei Jerca in functia de Head of Asset Management Romania

P3 l-a numit pe Andrei Jerca in functia de Head of Asset Management Romania

P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti europene de logistică, l-a numit pe Andrei Jerca în functia de Head of Asset Management în România. Acesta se alătură echipei locale a P3, care activează în Bucuresti din anul 2010.
 
Peter Bečár, Managing Director P3 pe Europa Centrală si de Est, a declarat: “Andrei cunoaste foarte bine parcul si clientii prezenti acolo, iar acest lucru ne va ajuta să explorăm potentialul pentru constructia de noi spatii, având disponibile 40 de hectare de teren pentru dezvoltare. Andrei aduce un plus de valoare echipei locale si confirmă misiunea P3 de a investi în România, piată care joacă un rol extrem de important în sectorul european de productie. ”

Jerca, 32 de ani, s-a ocupat de asset managementul celor 215.000 de m2 de spatii din P3 Bucharest Park în ultimii sapte ani. P3 a achizitionat acest parc logistic la sfârsitul lunii ianuarie a acestui an, fapt care a propulsat compania în topul jucătorilor de pe piata locală de depozitare si logistică.

Responsabilitătile lui Andrei de până acum au inclus toate aspectele cu privire la închirierea spatiilor din parc, pe măsură ce s-au construit noi clădiri, si atragerea de clienti cu nevoi de expansiune a spatiilor de depozitare. Acesta a terminat Facultatea de Marketing si Comert în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.Andrei Jerca a declarat: “Prezenta P3 pe piata locală de cinci ani si angajamentul de a investi si a se dezvolta în România m-au făcut să mă alătur echipe locale. Achizitia parcului P3 Bucharest reprezintă o nouă etapă în evolutia companiei si astept cu nerăbdare să imi aduc  contributia la noile planuri de dezvoltare ale parcului si, de ce nu, si în alte regiuni din România.”

P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti de logistică în Europa. Având activităti în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de  depozite, care totalizează 2.9 milioane m2 de spatii în nouă tări si un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spatii, de peste 1.6 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriasilor o experientă de primă clasă în locatii logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile si ecologice la cele mai înalte standarde internationale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” si va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei.

P3 este detinută de TPG Real Estate si Ivanhoé Cambridge.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ramesh
It\'s our family\'s cutsom na rin not to have a vacation during Holy week. In my opinion, it would just give us stress rather than relaxation due to the exodus of people in the airports or expressways. Mas masaya sa Manila, walang traffic! Happy Easter, Edel!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar