transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2015

P3 Logistic Parks si-a mutat biroul din Bucuresti intr-un spatiu mai mare

P3 Logistic Parks si-a mutat biroul din Bucuresti intr-un spatiu mai mare

P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti logistice europene, si-a mutat sediul din Bucuresti într-un spatiu mai mare, ca urmare a extinderii echipei locale si pentru a fi mai aproape de clientii săi din parcul logistic P3 Bucharest,  acesta fiind prima investitie a P3 pe piata românească.

Cora Stolz, Country Head P3 România, a declarat: “Echipa din Bucuresti s-a mărit cu încă cinci oameni si vom continua recrutările în 2015, pentru a mentine acelasi nivel ridicat al serviciilor oferite clientilor nostri, pe tot parcursul dezvoltării dinamice a P3 pe piata din România.”

Noul sediu al P3 din România este situat în zona Cotroceni, un bine-cunoscut centru de afaceri al Bucurestiului, într-o clădire modernă, finalizată în 2012 si construită la cele mai înalte standarde. Spatiul de birouri al P3 din Bucuresti este acum dublu fată de cel anterior, dispune de parcare subterană si are acces facil la mijloacele de transport în comun, statia de metrou Eroilor fiind în imediata apropiere.

La începutul acestui an, P3 a achizitionat cel mai mare parc logistic din România de la compania CA Immo. Parcul P3 Bucharest cuprinde 215,000 de m2 de spatii de depozitare,  ocupate în totalitate, plus 40 de hectare de teren disponibil pentru noi dezvoltări.

Noua adresa a P3 România este: Strada Sfântul Elefterie, Nr. 18, Etajul 3, Sector 5, Bucuresti. Toate numerele de telefon rămân nechimbate.P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti de logistică în Europa. Având activităti în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de  depozite, care totalizează 2.9 milioane m2 de spatii în nouă tări si un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spatii, de peste 1.6 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriasilor o experientă de primă clasă în locatii logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile si ecologice la cele mai înalte standarde internationale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” si va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. P3 este detinută de TPG Real Estate si Ivanhoé Cambridge.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar