transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2015

P3 va livra un centru de distributie de ultima generatie de 20.000 m2 pentru Peugeot Citroen in Germania

P3 va livra un centru de distributie de ultima generatie de 20.000 m2 pentru Peugeot Citroen in Germania

P3,  investitor specializat si dezvoltator de proprietăti europene de logistică, va livra un Build-to-Suit (BTS) de 20,000 m2 destinat distributiei de piese auto la Niedersachsenpark în Neuenkirchen, în nord vestul Germaniei, pentru compania Peugeot Citroen Deutschland GmbH.

Acesta va fi primul proiect de ultimă generatie dezvoltat de P3 în vestul Europei, proiectat si construit la cele mai înalte standarde ecologice pentru a asigura reducerea costurilor operationale si a consumului de energie. Noua clădire va creste portofoliul P3 din Germania – care include deja opt depozite – la 307,791 m2.  Clădirea va deveni hub-ul central al Peugeot Citroen, care este destinat distributiei de piese auto atât în Germania cât si în alte tări din Europa.

Proiectul se va numi P3 Niedersachsenpark si va creste portofoliul pan-European al P3, pentru prima dată, la peste trei millioane de m2.

Un teren de patru hectare a fost deja identificat pentru constructia clădirii, care va cuprinde 17,000 m2 de spatii pentru depozitare, plus 1,053 m2 de birouri si 2,098 m2 de mezanin, oferind, de asemenea, posibilitatea de expansiune. Clădirea are ca termen de finalizare luna aprilie a anului viitor.

Noul Managing Director al Germaniei, Jürgen Diehl, a declarat: “Această clădire marchează intentia nostră de a ne dezvolta în Germania si în vestul Europei,  unde dorim să crestem portofoliul existent, să oferim clientilor nostri solutii BTS construite conform cerintelor lor. Am colaborat strâns cu Peugeot Citroen pentru a dezvolta spatiul perfect pentru operatiunile lor, care să fie conform cerintelor companiei din prezent, dar si pentru a putea fi usor adaptat pentru nevoile lor viitoare.

Pozitia strategică a parcului va fi ideală pentru afacerile lor de peste hotare. “

Colaborând cu Peugeot Citroen, P3 va implementa în noua clădire o serie de caracteristici ecologice si de reducere a consumului de energie, inclusiv structuri de lemn stratificat pentru acoperis, placări eficiente energetic, iluminat inteligent, toalete cu eficientizarea consumului de apă si chiuvete cu apă încălzită prin intermediul panourilor solare, precum si puncte de încărcare a vehiculelor electrice.  Centrul de distributie va avea opt docuri de încărcare,  10 usi pentru camioane Sprinter si o înăltime utilă a spatiilor de 10 m, plus locuri de parcare pentru 60 de autovehicule.

Niedersachsenpark este situat la nord vest de Lower Saxony, pe autostrada A1 la iesirea Neuenkirchen-Vörden si cu acces imediat către A30 (25 km; intersectia Osnabrueck / Lotte). Locatia excelentă oferă acces usor către nord vestul Germaniei, către Ruhr si, de asemenea, către tările învecinate - Olanda si Danemarca.

În parc se află peste 52 de companii, printre care si Adidas, Grimme Landmaschinefabrik sau Adolf Würth  GmbH & Co. 

P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti de logistică în Europa. Având activităti în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 144 de  depozite, care totalizează 3 milioane m2 de spatii în nouă tări si un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spatii, de peste 1.3 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriasilor o experientă de primă clasă în locatii logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile si ecologice la cele mai înalte standarde internationale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” si va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. P3 este detinută de TPG Real Estate si Ivanhoé Cambridge.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Oferta de succes maxim! Ce poate fi mai benefic decat sa lucrezi fara stres, fara sefi si in orele pe care tu ti le alegi? Acum ai aceasta sansa minunata de a castiga bani cu un program nou si revolutionar, mai ales daca nu ai niciun fel de experienta si vrei sa te indrumam noi pas cu pas, de la zero si cu mare atentie! Trebuie doar sa ne cauti acum la adresa noastra de email: florin_33_2006@yahoo.com
Ion
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar