transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-09-2013

Piata inchirierilor este invadata de oferte, iar preturile sunt mai mici decat in luna august din 2012

Piata inchirierilor este invadata de oferte, iar preturile sunt mai mici decat in luna august din 2012

In conditiile in care oferta a crescut pe piata inchirierilor cu peste 10% in ultima luna, proprietarii au fost nevoiti sa reduca chiriile in speranta ca nu vor ramane cu apartamentele goale, reiese din raportul lunar de monitorizare realizat de AnunturiParticulari.ro pe baza tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa şi pe internet.

Numarul de oferte

In luna august a acestui an, pe piata inchirierilor s-au inregistrat 2.889 de oferte noi, ceea ce reprezinta o creştere de 10,6% fata de aceeaşi perioada din 2012. Aşadar, luna trecuta cele mai multe oferte noi au venit din partea proprietarilor de apartamente cu 2 camere - 1.219 oferte. Tot in luna august circa 1.043 de bucureşteni şi-au dat spre inchiriere garsonierele. In cazul locuintelor cu 3 camere, numarul ofertelor noi a fost de 513. In timp ce pe segmentul apartamentelor cu 4 camere, numarul ofertelor a fost doar de 114 unitati, potrivit raportului lunar de monitorizare realizat de AnunturiParticulari.ro.

Evolutia preturilor

In luna august 2013, chiriile medii solicitate de proprietari au fost mai mici decat in luna precedenta pe toate categoriile de apartamente.

Cea mai mare reducere din ultima luna, dar şi din ultimul an, a fost aplicata de proprietarii apartamentelor cu 2 camere, care au cerut in luna august 2013 o chirie de 308 euro, cu 4% mai putin decat in iulie 2013 sau august 2012.

Potrivit raportului AnunturiParticulari.ro, in august 2013, chiriaşii puteau plati 222 de euro pentru o garsoniera, ceea ce insemna o ajustare de 1% fata de luna precedenta, şi o reducere de 2% fata de aceeaşi perioada din 2012.

In ceea ce priveşte chiria medie pentru un apartament cu 3 camere, in august 2013 aceasta a scazut cu 1% fata de luna precedenta, şi a crescut cu 1% fata de aceeaşi perioada din 2012.

In ultima luna, proprietarii au solicitat chirii pentru apartamentele cu 4 camere cu 0,15% mai mici decat in iulie 2013, şi mai mari cu 12% fata de luna august 2012.

Evolutie

Toamna acestui an nu va fi una prea profitabila pentru proprietari avand in vedere ca piata este invadata de oferte, iar preturile sunt mai mici decat in luna august din 2012 sau din 2011. Daca in anii anteriori venirea studentilor mai ridica chiriile, in 2013 acest fenomen nu mai influenteaza preturile.

Despre AnunturiParticulari.ro
AnunturiParticulari.ro a fost lansat in anul 2001 de compania Agentie.net şi consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa şi pe internet. Statistica are la baza ofertele imobiliare din Bucureşti, publicate de persoanele particulare in toata presa scrisa şi pe internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate initial de proprietari.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Michelle
Luna is a little scerad but loves the attention and to be petted. Selene is nervous but she just has to get used to people. But together they make great sisters!
Fabian
Thanks so much Lisa! I appreciate your comnemt. Sometimes you spend so many hours on a piece that you want to see how others see it. Hope you have a wonderful day!
Rania
Hi Maggie, The composition is itetresning. I can see what you mean about sort of wanting to fill that green space with something, yet it does seem just fine to be left alone.I would vote to keep it as is.Foals do lie down in sunny spots in pastures to rest for a bit. They sometimes stretch themselves out. Looks like the foal is just looking up from a rest.I'm not quite sure about the orange outline. Sort of wanting it a little more of a subtle highlight/light on face. It works great on mane.There my comments.Do what the artist in you new calls. (well you're already doing that) Cheers.Lisa G.
check out these guys!
DKai39 Im thankful for the article.Really thank you! Really Great.
seo service
sINti8 I really enjoy the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar