transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2014

Piata rezidentiala in 2013: s-a atins minimul, iar preturile stagneaza; luxul inca este cautat in Bucuresti

Piata rezidentiala in 2013: s-a atins minimul, iar preturile stagneaza; luxul inca este cautat in Bucuresti

Un prim bilant pe anul 2013, eliberat de compania Regatta Real Estate, este în măsură să reflecte situatia pietei imobiliare pentru anul care se va încheia în curând. Bilantul, efectuat pentru zona de rezidential, arată că, în pofida crizei economice care nu s-a încheiat deocamdată, în piata imobiliară internă există încă cerere pentru imobile catalogate drept “lux”, în zone binecunoscute pentru acest lucru, precum: Dorobanti, Kiseleff sau Aviatorilor, la un pret corect.

Noutatea adusă de 2013 a fost un anumit echilibru pe care piata l-a cunoscut, prin faptul că, în ultimul an, preturile au stagnat, ceea ce se traduce, pentru specialisti, într-un pret corect al proprietătilor. Practic, ceea ce se constată este faptul că s-a ajuns la un prag minim al preturilor care, cel putin teoretic, nu mai au cum să scadă, spun oficialii Regatta.

Din acest punct de vedere, vânzătorii care tin încă la pret, au si vor avea din ce în ce mai mult dificultăti în a-si vedea scopul atins, acela de a-si vinde imobilele. În schimb, cei care au înteles că piata s-a asezat si si-au ajustat preturile în consecintă, până la întâlnirea cu oferta cumpărătorilor, au reusit să încheie tranzactiile pe care le aveau în vedere.

În acest context, compania Regatta a vândut, încă de la începutul acestui an, proprietăti cu preturi cuprinse între 90.000 euro si 1.200.000 euro.  Dintre acestea, apartamentele vândute au avut preturi cuprinse între 90.000 euro si 200.000 euro, iar casele - între 200.000 euro si 1.200.000 euro.Zonele în care au existat cele mai multe solicitări de cumpărare au fost cele  noi,  precum: Pipera - Iancu Nicolae, Corbeanca, Snagov, dar si zonele ultracentrale recunoscute pentru potentialul lor imobiliar: Zona de Nord - Herastrău, Dorobanti, Aviatorilor-Kiseleff, Primăverii. Mai mult, în zonele ultracentrale foarte aglomerate, unde terenul aferent imobilelor nu este generos, s-a observat o tendintă de a achizitiona imobile aflate în apropierea parcurilor (ex: Cismigiu, Parcul Carol).

Per ansamblu, valoarea imobilelor tranzactionate în cadrul Departamentului Rezidential al companiei Regatta în 2013 a fost de 8 milioane de euro.

Cu 20 ani de activitate pe piata imobiliară, Regatta este cea mai importantă companie cu capital integral românesc din industria de real estate. În 2013, sub sloganul “Open Your Future!”, Regatta a celebrat, printr-o campanie aniversară, cei 20 de ani de activitate ai firmei, în urma cărora poate fi cu usurintă descrisă ca fiind “The Real Estate Company”.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Emre
Thadda boy. The cleverly sepkon Douglas with a strategy to counter ANYTHING. He\'s my friend in New Zealand and has that deep underlying ability to understand whats necessary,and then deliver at world level sport.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar