transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2011

Plata online a facturii de intretinere la bloc, posibila pentru 7000 de apartamente din Bucuresti

Plata online a facturii de intretinere la bloc, posibila pentru 7000 de apartamente din Bucuresti Grupul de firme Scomet, furnizor de servicii de facility management in Bucuresti, anunta introducerea modalitatii de plata online a facturii de intretinere pentru locatarii rezidenti in cele 7000 de apartamente aflate in administrarea Scomet. Proiectul a fost dezvoltat si implementat in parteneriat cu integratorul de plati online ePayment si face posibila, pentru prima data in Romania, achitarea online a facturilor la intretinere.

Prima plata online din Romania a unei facturi de intretinere a avut loc vineri, 5 august 2011, pentru un apartament din ansamblul rezidential Swiss Cottage si a fost in valoare de 105 lei.

„Plata online este primul pas in strategia SCOMET de a crea mai mult timp liber pentru proprietarii de apartamente folosind avantajele Internetului. In acest moment proprietarii din blocurile administrate de SCOMET pot vizualiza pe Internet in timp real tot ce se intampla in blocul lor, de la ‚cat am de plata la intretinere’, pana la parerea vecinilor despre cainele de la etajul 2 care latra toata noaptea. Intr-un viitor apropiat participarea locatarilor in cadrul asociatiilor de proprietari se va face printr-un singur click si toate activitatile aferente (dezbateri, schimburi de idei, chiar si votul din cadrul adunarilor generale) vor fi posibile si in mediul virtual”, explica Ottavio Serbanescu, Director SCOMET.

Grupul de firme Scomet, care asigura servicii de administrare financiara si tehnica a blocurilor de apartamente, detine un portofoliu de 7000 de apartamente in aproximativ 110 asociatii de proprietari in blocuri si complexuri rezidentiale din Bucuresti. In primele 6 luni, compania estimeaza ca 25% - 30% dintre locatari isi vor achita facturile la intretinere online, cu ajutorul noii solutii de plata.

In urmatoarele 18 luni, compania are ca obiectiv cresterea portofoliului la 5000 de asociatii corespunzatoare unui numar de aproximativ 250.
000 de apartamente, dintr-un total de peste 3,7 milioane, conform ultimului recensamant.

„Introducerea platii online a facturilor de intretinere este un moment important pentru comertul electronic local. Este semnul ca plata online devine un lucru firesc, parte din viata de zi cu zi a romanilor. Cei mai multi dintre noi terminam serviciul dupa incheierea programului la administratiile de bloc astfel incat sa iti poti plati intretinerea cand esti inca la birou sau seara, dupa ce revii acasa, este un beneficiu imens”, conchide Cristian Herghelegiu, Business Development and Strategy, ePayment, member of PayU.

Potrivit estimarilor ePayment, in fiecare an, romanii care locuiesc la bloc platesc mai mult de 2,5 mld. euro la intretinere.

SCOMET este lider pe piata residentiala de facility management. Compania are o experienta indelungata in acest domeniu si administreaza un numar important de asociatii de proprietari de diverse tipuri si marimi (mai mult de 7000 de apartamente).

Grupul de firme SCOMET este singurul administrator profesional de imobile (blocuri, ansambluri rezidentiale) care ofera clientilor sai scrisori de garantie bancara (BRD si Apha Bank), astfel eliminand complet riscurile asociatiilor de proprietari legate de numerarul incasat de la proprietari.

Administrarea financiara este perfect transparenta, proprietarii din blocurie administrate de SCOMET si reprezentantii asociatiilor de proprietari putand vizualiza online, in timp real, toate situatiile financiare ale asociatiei (liste de plata, registre, rapoarte). Compania are personal calificat, atat pentru activitatea de management financiar (contabilitate, casierie, impozite si taxe), cat si pentru pentru administrarea tehnica.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Billy
balta este un loc unde asfaltul este mai jos fata de retusl strazii unde se aduna apa, de obicei si intotdeauna murdara.(o definitie compusa in 2 minute de eu )
Dorie
With the bases loaded you struck us out with that awnesr!
Kiona
Mighty ufesul. Make no mistake, I appreciate it.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar