transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-11-2012

Ploiesti Shopping City, inaugurat oficial - cel mai mare mall regional din sudul Romaniei

Ploiesti Shopping City, inaugurat oficial - cel mai mare mall regional din sudul Romaniei

Ploiesti Shopping City - cel mai mare mall regional din sudul României, s-a deschis astăzi la Ploiesti, în urma unei investitii de 65 milioane de euro a New Europe Property Investments plc (“NEPI”) si Carrefour Property România.

Începând din 15 Noiembrie, ploiestenii si locuitorii judetelor învecinate se vor bucura de 55,000 metri pătrati amenajati într-un spatiu modern de cumpărături si de petrecere a timpului liber alături de întreaga familie.
Ploiesti Shopping City găzduieste peste 100 de magazine, cu branduri internationale de renume, între care Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Orsay, Reserved, Office Shoes, Benvenuti, Sephora, Douglas si multi altii.

Pe lângă o gamă largă de branduri de modă locale si internationale, Ploiesti Shopping City dispune si de cea mai complexă si atractivă zonă de petrecere a timpului liber. Vizitatorii vor găsi locuri de joacă pentru copii si o zonă de food-court ce reuneste într-un mix excelent, restaurante cu bucătării din toate colturile lumii (german, italian, chinezesc, indian si libanez) dar si cele mai cunoscute fast food-uri si cafenele din România – KFC, Pizza Hut, Quasi Pronti, La Cucina, Chopstix, Best Of, Beirut, Paul, Nescafe, Coffeol si Segafredo.

Totodată începând cu luna Decembrie 2012 ploiestenii vor beneficia în Ploiesti Shopping City si de cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, cu 12 săli de proiectie, operat de cea mai mare companie de profil din România, Cinema City.

Mall-ul dispune de o terasă exterioară extinsă, unde pe timpul sezonului rece va fi amenajat un patinoar în aer liber, cu o suprafată de aproximativ 450 mp.

Hipermarketul Carrefour este ancora principală a noului centru comercial din Ploiesti, întregind experienta oferită de Carrefour Property România si NEPI locuitorilor orasului Ploiesti.

“Avem plăcerea de a inaugura primul centru comercial regional din Prahova, considerat unic pentru întregul mediu de retail românesc, atât prin designul de înaltă calitate, cât si prin prisma mixului de chiriasi atent selectionati.

Un aspect cu totul interesant este lansarea ultimelor concepte de magazine, astăzi, la Ploiesti Shopping City, în premieră pe piata românească”, spune Tiberiu Smaranda, Retail Development Executive NEPI.

„Relatia noastră cu locuitorii orasului Ploiesti a împlinit deja sapte ani, consolidându-se tot mai mult. Am reusit în tot acest timp să facem din hipermarketul Carrefour locul preferat pentru cumpărături. Ducem acum mai departe această relatie prin dezvoltarea acestui centru comercial în care, cu sigurantă, ploiestenii si nu numai se vor simti excelent alături de cei dragi”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

“Orasul Ploiesti devine, de astăzi, gazda celui mai mare mall regional din sudul României. Prin redezvoltarea acestui centru comercial am dorit să oferim locuitorilor orasului Ploiesti si zonelor învecinate un spatiu modern de cumpărături si de petrecere a timpului liber alături de familie si de prieteni, devenind destinatia lor favorită.”, declară Anca Damour, General Manager Carrefour Property România.

Despre NEPI
New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme înfiintat pentru a investi în centre comerciale, clădiri de birouri, si proprietăti industriale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la înfiintarea sa, în 2007.

Printre cele mai recente activităti de investitie si dezvoltare ale grupului, se numără:
În aprilie 2011, Grupul a inaugurat prima fază de extindere a centrului comercial Promenada Mall Brăila care include un complex cinematografic cu 10 săli de proiectie, cât si o zonă mare de distractie. 

În decembrie 2011, Grupul a inaugurat extensia galeriei comerciale din Pitesti Retail Park, achizitionat în luna aprilie 2011 de la dezvoltatorul Avrig. Noua zona reconfigurată a centrului comercial include cel mai mare hypermarket din afara Bucurestiului si are noi chiriasi precum Domo, Naturlich, Toyplex si Reserved.

În februarie 2011, Grupul a cumpărat un teren adiacent zonei comerciale detinute deja în orasul Brasov în vecinătatea hypermarketului Carrefour si a demarat lucrările de extensie ale constructiei, cu un parc de retail  pe o suprafată de 5,300 m2.  Lucrările s-au încheiat la 1 noiembrie 2011, iar spatiile comerciale au fost ocupate în proportie de 100% de retaileri de renume precum DM Drogerie Markt, Flanco, C&A, Takko, Deichman si New Yorker.

Grupul este în prezent listat pe piata principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.Cu aproape 9.900 de magazine în 30 de tări si cu 412 000 de colaborători, grupul Carrefour este al doilea distribuitor mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru un numar ce depăseste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină. Grupul Carrefour se sprijină pe o strategie inovatoare, care pune alături hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate si cash and carry cu scopul de a propune clientilor săi cele mai mici preturi pentru o gamă largă de produse si servicii.

Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casă, prin intermediul tuturor activitătilor sale, Grupul îsi asumă responsabilităti economice, sociale si de mediu si garantează pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor săi.

În România, Grupul Carrefour numără 96 de magazine dintre care 24 Hipermarket-uri Carrefour, 60 supermarket-uri Carrefour Market, si 12 magazine de proximitate Carrefour Express.

Carrefour Property reprezintă divizia imobiliară a Grupului Carrefour si se ocupă cu dezvoltarea, imbunătătirea si gestionarea proprietătilor comerciale din Europa ale Grupului, care însumează mai mult de 4 milioane m2 si peste 1.000 de unitati, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde euro.

În România, activitatea Carrefour Property include 3 linii de business: activitatea de expansiune pentru toate formatele exploatate de Carrefour în România, activitatea de cumpărare, autorizare, dezvoltare si redezvoltare hipermarketuri si centre comerciale precum si activitatea de property management, compania având în portofoliu administrarea a 5 centre comerciale în Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Botosani si Drobeta.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar