transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-05-2012

Ploiesti Shopping City - investitie de 65 de milioane de euro, se va finaliza in noiembrie 2012

Ploiesti Shopping City - investitie de 65 de milioane de euro, se va finaliza in noiembrie 2012 New Europe Property Investments plc (“NEPI”) şi Carrefour Property (“CFP”) au anuntat că începând cu luna noiembrie 2012 locuitorii oraşului Ploieşti şi ai judeţului Prahova vor putea vizita primul şi cel mai mare mall regional din sudul României, Ploiesti Shopping City.

Având în vedere rezultatele excelente ale hypermarketului Carrefour din Ploieşti, similar atât din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al profitabilităţii cât şi al numărului de clienţi cu unul dintre cele mai bune hipermarketuri din ţară, Carrefour Băneasa, şi anticipând nevoile clienţilor săi fideli, Carrefour împreună cu partenerul său New Europe Property Investments, investesc în redezvoltarea galeriei comerciale existente în cel mai mare mall regional din sudul României.

Într-un mediu economic relativ dificil şi pe o piaţă fără evenimente majore, NEPI şi Carrefour, bazându-se pe istoria şi rezultatele galeriei comerciale şi ale hipermarketului, cu o investiţie de aproximativ 65 MEur îşi propun să creeze o destinaţie de cumpărături, distracţie şi petrecere a timpului liber pentru persoanele din Ploieşti şi din judeţul Prahova.

Lucrările de construcţie au început în luna Decembrie 2011 şi în luna Noiembrie 2012 Ploieştenii şi Prahovenii vor avea un nou centru pentru petrecerea timpului liber alături de familie şi prieteni.

Cu o suprafaţă închiriabilă (“GLA”) de peste 55,000 mp şi având peste 100 de magazine, PLOIESTI SHOPPING CITY îşi va întâmpina vizitatorii cu un mix excelent de mărci internaţionale de modă, sport, încălţăminte, electrocasnice împreună cu o mare varietate de servicii precum şi cea mai mare zonă de petrecere a timpului liber din Sudul României, în afara Bucureştiului.

Prezenţi pentru prima dată în Ploieşti şi judeţul Prahova, retaileri de renume mondial precum Zara, H&M, Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Reserved, Intersport, Sephora, Otter, retailerul de electrocasnice Altex şi mulţi alţii, au demonstrat încrederea lor în Ploiesti Shopping City alăturându-se acestui proiect, care în acest moment are o rată a comercializării de peste 70%. Până la sfarşitul lunii iunie, conform planningului, proiectul va avea o rată de comercializare de peste 90%.

O altă surpriză mult aşteptată pe care PLOIESTI SHOPPING CITY o va aduce judeţului Prahova este deschiderea celui mai mare cinema din afara Bucureştiului, cu 12 ecrane operate de cel mai activ jucător din domeniu: Cinema City. Acesta, împreună cu restaurantele cu specific internaţional (German, Italian, Chinezesc, Libanez, Oriental dar şi Românesc), cu cafenelele, cu zonele de joacă pentru copii, cu sala de bowling şi billiard şi cu cazino-ul, vor forma cea mai complexă şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber din regiune.


Locuitorii oraşului Ploiesti şi ai zonelor limitrofe vor alege PLOIESTI SHOPPING CITY ca destinaţia lor preferată de cumpărături şi petrecere a timpului liber, datorită mixului excelent de retaileri şi prezenţei hipermarketului Carrefour ca ancoră principală – Carrefour: „retailerul preferat al românilor”, de 11 ani încoace, încă din 2001, de la intrarea sa pe piaţă – iar ultimul studiu care confirmă acest lucru este realizat în noiembrie 2011, de către 360insights, o companie prestigioasa de research. In plus, locaţia este foarte accesibilă, fiind situată pe cea mai circulată arteră din România (DN1) şi oferă activităţi diverse de petrecere a timpului liber.

“Ploiesti Shopping City va oferi clienţilor săi o experientă unică de cumpărături, combinată cu posiblitatea de a petrece un timp liber de calitate. Va oferi de asemenea noi oportunităţi de locuri de muncă şi va creşte standardul de viaţă pentru persoanele din regiune. Ne străduim să îndeplinim şi să depăşim aşteptările clienţilor noştri şi considerăm că acest centru comercial va oferi posibilitatea de a face cumpărături, de a te relaxa si de a petrece timpul liber alături de familie şi prieteni, totul într-un singur loc.“ a afirmat Tiberiu Smaranda, Retail Executive NEPI.

“Ploiesti Shopping City va fi cu siguranţă ceva deosebit faţă de tot ce există pe piaţa centrelor comerciale din România! Am pus clientul în centrul preocupărilor noastre atât din perspectiva tenant mix-ului cât şi a amenajărilor de calitate, astfel încât să putem garanta petrecerea de o manieră cât mai agreabilă a timpului liber, găsind tot ceea ce îl interesează sub acelaşi acoperiş. Acesta este doar primul proiect de tip mall. Sperăm să urmeze în curând şi altele, noi uitându-ne deja la noi potenţiale locaţii. Anul acesta nu vom mai deschide niciun mall ca acesta din Ploiesti, care vine în completarea hypermarketului deja existent, însă suntem în căutări”, a afirmat Anca Damour, General Manager Carrefour Property Romania.

New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme infiintat pentru a investi in cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.

Printre cele mai recente activitati de investitie si dezvoltare ale grupului, se numara:

In aprilie 2011, Grupul a inaugurat prima faza de extindere a centrului comercial Promenada Mall Braila care include un complex cinematografic cu 10 sali de proiectie, cat si o zona mare de distractie.

In decembrie 2011, Grupul a inaugurat extensia galeriei comerciale din Pitesti Retail Park, achizitionat in luna aprilie 2011 de la dezvoltatorul Avrig. Noua zona reconfigurata a centrului comercial include cel mai mare hypermarket din afara Bucurestiului si are noi chiriasi precum Domo, Naturlich, Toyplex si Reserved.

In februarie 2011, Grupul a a cumparat un teren adiacent zonei comerciale detinute deja in orasul Brasov in vecinatatea hypermarketului Carrefour si a demarat lucrarile de extensie ale constructiei, cu un parc de retail pe o suprafata de 5,300 m2. Lucrarile s-au incheiat la 1 noiembrie 2011, iar spatiile comerciale au fost ocupate in proportie de 100%, dm Drogerie Markt si Flanco deschizand deja magazinele incepand cu 1 decembrie 2011 iar C&A, Takko si Deichman, incepand cu 1 Martie.

In Noiembrie 2011 Grupul a incheiat o intelegere pentru achizitionarea a 50% de actiuni ale unei companii de dezvoltare care detine un sit localizat in zona de Nord a Bucurestiului unde va fi dezvoltat un centru comercial de 56,000 mp. Transportul public este disponibil prin accesul la linii de metrou, tramvai, autobuze si troleibuze.

Grupul este in prezent listat pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.

Grupul Carrefour are o istorie de peste 40 ani si a ajuns unul dintre cele mai mari grupuri de distributie din lume. In prezent, ocupa locul 1 in Europa si locul 2 in topul celor mai mari retaileri la nivel mondial. Carrefour este prezent in 32 de tari la nivel mondial avand in portofoliu 9.500 magazine cu peste 475.000 de angajati. In Romania, Carrefour opereaza in acest moment 25 hypermarket-uri, 52 supermarket-uri si 5 magazine in franciza si isi continua expansiunea, avand mare incredere in potentialul economic al tarii.

Carrefour Property reprezinta divizia imobiliara a Grupului Carrefour si se ocupa cu dezvoltarea, imbunatatirea si gestionarea proprietarilor comerciale din Europa ale Grupului, care insumeaza mai mult de 4 milioane m2 si peste 1.000 de unitati, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde euro. In Romania Carrefour Property gestioneaza 4 centre comerciale in orasele Brasov, Ploiesti si Bucuresti..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Keepcalm
Everytime I see your outfits - desrses and shawls,wraps - bits of lace and pretty details - I wish that I was you! =]I really, particularly like this outfit!and, I was going to bake, today, and you've just completely inspired me!Love,Katy Noelle xo
Kawal
Superb information here, ol'e chap; keep buirnng the midnight oil.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar