transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2016

Premier Imobiliare: Locuinte in Sud chiar si pentru cei ce lucreaza in Nord. Preturi de la 23.000 de euro

Premier Imobiliare: Locuinte in Sud chiar si pentru cei ce lucreaza in Nord. Preturi de la 23.000 de euro

Premier Imobiliare a anuntat noua ofertă de locuințe disponibilă și în catalogul imobiliar recent lansat, pentru acest sezon. Noile oferte de locuințe din Bucuresti sunt destinate tinerilor, familiilor cu copii care sunt în căutare de locuințe aproape de stații de metrou, instituții educaționale, centre comerciale sau spații verzi.

Începând cu luna martie, românii sunt tot mai interesați de imobiliare, achiziții personale sau investiții. Am sesizat un interes din ce în ce mai mare în rândul tinerilor pentru locuințe, în special persoanele care muncesc în zonele centrală și de Nord, ele caută o locuință în zona de Sud a Capitalei, fie că vorbim despre garsoniere sau apartamente cu 2, 3 și 4 camere”, declară Andrei Gheorghișor, Branch Manager, Premier Imobiliare.

Compania Premier Imobiliare are în portofoliu o ofertă variată în preț și localizare. Românii pot opta pentru locuințe cu prețuri începând de la 23.000 de euro pentru o garsonieră, cu o suprafață utilă de 30 mp, în Studio Plus Residence (zona Metalurgiei), 32.000 de euro pentru o garsonieră dublă, cu o suprafață utilă de 40 mp, în Alpha Residence, (zona Apărătorii Patriei), 34.500 de euro pentru un apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 50 mp, în Olympus Residence, (zona Olteniței) și 58.

000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 71 mp în Top Class Residence (Zona Dimitrie Leonida).

„Este o tendință tot mai des întâlnită, să lucrezi în Nord și să locuiești în zona de Sud, clienții fie contactează consultanții imobiliari localizați în cele 6 sucursale Premier din sectoarele 3, 4 și Popești-Leordeni, fie merg la târgurile de profil la care compania participă”, adaugă Andrei Gheorghișor, Branch Manager, Premier Imobiliare.

Prețurile pentru unitățile locative din portofoliul companiei Premier Imobiliare încep de la 690 de euro/mp și pot ajunge chiar și până la 1.500 de euro/ mp.

Înființat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier funcționează în prezent în 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 și orașul Popești-Leordeni și una în sectorul 3. Cu 95 de angajați, Grupul Imobiliar Premier este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania, si deține în portofoliu, permanent, peste 2.500 de unități locative cu prețuri care pornesc de la 23.000 euro ṣi ajung până la 350.000 euro. Proprietatile sunt fie individuale fie amplasate într-unul dintre cele peste 80 de ansambluri rezidențiale pe care le dezvoltă sau promovează.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar