transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2015

Premier Imobiliare investeste 15.000 de euro si deschide prima sucursala din sectorul 3

Premier Imobiliare investeste 15.000 de euro si deschide prima sucursala din sectorul 3

Premier Imobiliare anuntă deschiderea primei sucursale din sectorul 3, în urma unei investitii de 15.000 de euro. Investitia initială în acest nou punct de lucru reprezintă strict costuri de infrastructură, amenajări, telecomunicatii si marketing. 

Noua sucursală Premier Imobiliare este amplasată pe Bulevardul Theodor Pallady, la nr. 35 si detine o suprafată de 120 m2, generând pentru început 10 noi locuri de muncă. Este o sucursală creată după linia principală de design pe care merge compania în prezent, un spatiu comercial la parter de bloc, dotat si utilat corespunzător cu cerintele actuale ale pietei imobiliare. Prin această inaugurare, compania ajunge la un număr de 6 sucursale în Bucuresti si Popesti-Leordeni.

“Prin noua lansare de sucursală, ne dorim să dezvoltăm portofolii si în alte zone ale capitalei. Zona de est a Bucurestiului este în plină dezvoltare, iar noi am sesizat acest potential la orizont. Oferta este completă, pachetul de servicii este all-inclusive: clientul vine la o cafea, alege casa, iar apoi consilierii Premier se ocupă de restul.

În cei 22 de ani de activitate am revolutionat conceptul de agentie imobiliară, atât în sectorul 4, cât si în orasul Popesti-Leordeni. Acest lucru dorim să îl realizăm si în sectorul 3 în perioada imediat următoare”, declară Giulio Angheloiu, Manager General si fondator al companiei Premier Imobiliare.

Ofertele imobiliare pentru sectorul 3 sunt diverse: apartamente cu 2, 3 si chiar 4 camere, garsoniere cu diverse suprafete, vile cuplate si duplex si chiar ansambluri de vile single. Preturile pentru unitătile locative încep de la 900 de euro/m2 si pot ajunge chiar si până la 1.500 de euro/ m2.

În acest moment, pentru noua zonă de dezvoltare, Premier Imobiliare colaborează deja cu peste 20 de dezvoltatori imobiliari, oferta însumând în prezent aproximativ 1.500 de unităti locative. Portofoliul de ansambluri urmează a se dubla în primul trimestru al anului 2016, prin prisma negocierilor care se poartă deja cu investitorii. Odată cu extinderea în sectorul 3, compania Premier Imobiliare vizează o crestere a vânzărilor cu 19% pentru anul 2016.

Înfiintat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier detine 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 si orasul Popesti-Leordeni si una în sectorul 3. Cu 85 de angajati, Grupul Imobiliar Premier este liderul pietei imobiliare din zona de sud a Bucurestiului, detine în portofoliu unităti locative cu preturi care pornesc de la 20.000 euro si ajung până la 350.000 euro, în 80 de ansambluri rezidentiale pe care le dezvoltă sau promovează.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum poti sa faci bani pe net! Asa ceva nu poti rata! Un senzational curs care te invata cum poti sa faci bani pe net! Si e GRATUIT cursul! Inveti repede si usor, online, cum poti sa faci bani pe net! Incepe acum! Nu mai sta pe ganduri si cere informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar