transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-12-2015

Pretentiile cumparatorilor de locuinte au crescut in Bucuresti, in 2015

Pretentiile cumparatorilor de locuinte au crescut in Bucuresti, in 2015

Persoanele interesate de achizitia unei locuinte din segmentul mediu al pietei din Capitală sunt, în prezent, mult mai interesate de confort si de calitate decât de pret, conform unei analize realizate de HomeFinders, companie de consultantă dedicată cumpărătorilor.

HomeFinders a analizat profilele a peste 600 de clienti interesati de un serviciu de reprezentare a cumpărătorilor. Conform datelor companiei, cei mai multi cumpărători au un buget de achizitie cuprins între 70.000 si 100.000 de euro si vârste cuprinse între 25 si 45 de ani. O analiză a domeniilor de activitate indică o preponderentă a domeniului IT (aproximativ 45%) si finante-bănci (aproximativ 25%).

În prezent, acesti cumpărători acordă o atentie mai mare pozitionării locuintei, calitătii constructiei si finisajelor. Uneori, ei sunt dispusi să renunte la o locuintă cu un pret foarte accesibil în favoarea alteia care le întruneste criteriile legate de pozitionare, compartimentare si calitate a constructiei. Unul dintre cele mai importante lucruri pe ei le asteaptă de la o locuintă este confortul si sunt mai dispusi decât în trecut să-si mărească bugetul de achizitie pentru a găsi proprietatea pe care si-o doresc.

Persoanele interesate de achizitia unei locuinte din segmentul rezidential mediu sunt, de regulă, aflate la prima achizitie si uneori la a doua achizitie, determinată de necesitatea unui spatiu mai mare.

În peste 70% din cazuri, achizitia este realizată, partial sau integral, cu ajutorul unui credit imobiliar standard.

Pentru acesti cumpărători, accesul la mijloacele de transport în comun este un criteriu esential în alegerea viitoarei case, precum si apropierea fată de puncte de interes: loc de muncă, grădinită, scoală, parc etc. Din acest motiv, zonele de interes sunt cele semicentrale, centrale si de nord, iar Tineretului este unul dintre cele mai căutate cartiere.

Peste 60% din cumpărători achizitionează un apartament într-un bloc vechi, construit după anul 1977, iar un procent de 40% dintre cumpărători se orientează către apartamente aflate în blocuri construire după anul 2000. Cel mai căutat tip de apartament este acela de trei camere, situat la etaj intermediar.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar