transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2013

Preturi case in Bucuresti - preturile caselor sunt, in multe cazuri, la nivelul apartamentelor

Preturi case in Bucuresti - preturile caselor sunt, in multe cazuri, la nivelul apartamentelor

Daca in urma cu cativa ani o persoana cu venituri medii nici nu putea visa la achizitia sau construirea unei case pe pamant, acum acest vis poate deveni realitate pentru ca in ultima vreme preturile vilelor au ajuns mult mai accesibile, iar oferta a crescut semnificativ fata de anul 2008.

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.NET, casele pe pamant au ajuns in unele cazuri sa fie mai ieftine decat apartamentele din oras. Aproximativ 53.000 de euro este pretul mediu solicitat de un proprietar pentru un apartament cu 2 camere din Capitala, iar cu 52.000 de euro este scoasa la vanzare o casa in Comuna Berceni, construita in 2010, cu o suprafata de 260 de metri patrati, cu parter si cu etaj.

In Corbeanca, o casa cu 5 camere, cu o suprafata de 178 de metri patrati si cu un teren de 533 de metri patrati, construita in 2011, este scoasa la vanzare la pretul de 57.000 de euro, dar locuinta este partial finisata.

Aproximativ 73.000 de euro este pretul mediu solicitat pentru un apartament cu 3 camere, in timp ce la acelasi pret este scoasa la vanzare o vila in Cobeanca cu 5 camere, cu o suprafata utila de 100 de metri patrati, pe structura de lemn, si cu teren de 445 de metri patrati.

„Daca in urma cu 4-5 ani vilele atat din Capitala, cat si din afara orasului erau mult mai scumpe decat apartamentele, acum casele pe pamant din jurul Bucurestiului au ajuns sa fie mult mai accesibile. Asadar, incepand cu 40.

000 de euro poti achizitiona o casa modesta, cu conditii decente, amplasata in Comuna Berceni, Cernica sau Popesti - Leordeni. Dar daca cumparatorii ridica stacheta si vor mai multa verdeata, un aer nepoluat si finisaje de calitate superioara, acestia se orienteaza spre zone precum Snagov sau Corbeanca, unde incepand cu 50.000 de euro se poate achizitiona o casa pe pamant, cu o curte generoasa”, a declarat Alina Petrescu, marketing manager Imobiliare.NET.

Multi bucuresteni i-au in calcul varianta de a se muta intr-o casa pe pamant, amplasata in judetul Ilfov. Chiar daca preturile au mai scazut si oferta a crescut, oamenii tot au nevoie de finantare de aceea apar diverse solutii din partea vanzatorilor, precum ratele direct la dezvoltator. Spre exemplu, in Corbeanca sunt scoase la vanzare case la cheie, cu toate facilitatile unui ansamblu rezidential, cu un avans de 14.000 de euro si rate direct la dezvoltator, fara implicarea unei banci, de 1.100 de euro pe luna pentru 5 ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Abel
Sincer eu ce2nd merg eentr-un magazin gen Carrefour nu mă iternesează dacă e mai ieftin een alt loc sau că mi-as putea lua 1 leu eenapoi, pentru că bani moca nu eeţi dă nimeni. Merg eentr-un magazin să eemi iau ce2t mai multe lucruri dintr-un loc şi să nu fac 10 drumuri pentru un suc Aşa că pe mine nu mă cumpără cu o astfel de reclamă.Iar een altă ordine de idei nu eemi fac cumpărăturile de la Carrefour, ci de la Kaufland, se2c! Chiar dacă nu au astfe de "promoţii"
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar