transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2015

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din Bucuresti: usoare cresteri in centru-nord si stabilizare in est, sud si vest

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din Bucuresti: usoare cresteri in centru-nord si stabilizare in est, sud si vest

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au crescut cu aproximativ 1% în luna octombrie fată de septembrie, în vreme ce preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud si vest s-au stabilizat, conform unei analize HomeFinders.

Proprietarii apartamentelor din centrul si nordul Bucurestiului au solicitat, astfel, un pret mediu de 68.000 de euro în luna octombrie. De partea cealaltă, preturile medii solicitate pentru apartamentele din zonele de est, sud si vest s-au stabilizat în jurul valorii de 51.479 de euro, cu doar 21 de euro mai mică decât în septembrie.

Pe tipuri de apartamente, cele de două camere, situate în zona de centru-nord, au înregistrat o crestere a preturilor solicitate de 3,63% comparativ cu luna septembrie. Aici, pretul mediu se ridică la 57.000 de euro. Acelasi tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un pret mediu solicitat de 43.000 de euro, cu 4,44% mai mic decât în septembrie.O altă scădere a pretului solicitat o înregistrează apartamentele de trei camere aflate la revânzare, atât din zonele mărginase, cât si din cele de nord sau centru. Un astfel de apartament dintr-o zonă centrală sau de nord valorează, în medie, 75.000 de euro, cu 2,72% mai putin decât valoarea solicitată în septembrie. De partea cealaltă, în zonele de est, sud si vest ale Bucurestiului, pretul mediu solicitat de proprietari pentru un apartament cu trei camere este de 59.900 de euro, cu 1,8% mai mic decât acela din septembrie.

În schimb, proprietarii apartamentelor de patru camere, situate în zonele semicentrale, centrale si de nord ale Bucurestiului, au solicitat în octombrie preturi cu 11,67% mai mari decât în septembrie. Valoarea medie a unei astfel de locuinte se ridică, astfel, în prezent, la 110.000 de euro. Apartamentele de patru camere sunt singurele locuinte pentru care si proprietarii din zonele mărginase ale Capitalei au crescut pretentiile în luna octombrie. Acum, se solicită un pret mediu de 71.500 de euro, cu 1.500 de euro mai mult decât în septembrie.

În ceea ce priveste numărul de apartamente de două, trei sau patru camere disponibile la revânzare în luna octombrie, acesta a scăzut cu 18,79%, comparativ cu septembrie. Apartamentele de două camere au cea mai mare pondere din totalul de oferte disponibile la revânzare: 52,74%. La polul opus se află apartamentele de patru camere, pentru care, în octombrie, au fost disponibile oferte într-un număr mic: 194. De remarcat este faptul că, în contextul în care există mai multe apartamente disponibile la revânzare în zonele de est, sud si vest decât în centrul sau nordul Capitalei, în cazul apartamentelor de patru camere, situatia este inversă: cele mai multe apartamente disponibile la revânzare se regăsesc în zona de centru-nord.

HomeFinders este prima companie de consultantă imobiliară dedicată exclusiv cumpărătorilor. Fondată în 2011, firma reuneste o echipă de 15 consultanti specializati în cele mai importante zone rezidentiale ale Bucurestiului. HomeFinders propune un model de consultantă imobiliară în premieră în România, de unică reprezentare, si îsi asistă clientii de-a lungul întregului proces de achizitie a unei locuinte în cele mai bune conditii posibile. Prin intermediul unei platforme online integrate, compania oferă acces la toate ofertele rezidentiale disponibile în Bucuresti, precum si la detalii despre acestea, previzionări online, analize si statistici. De la înfiintare, HomeFinders a asistat achizitii de o valoare totală de peste 30 de milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar